nlc.hu
Horoszkóp

Szeptemberi telihold előrejelzés

Ezt hozza a csillagjegyednek a szeptemberi telihold

Holdtöltére 28 naponként kerül sor, de a hatása már 48 órával előtte és 48 órával utána is érezhető. Nézd meg, rád miként hat a szeptemberi telihold!

Azt, hogy a telihold mindannyiunk életére hatással van, tökéletesen bizonyítja, hogy az arra érzékenyeknél alvászavarokat, hangulatváltozást okozhat, és az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba épp teliholdkor jön világra. Idén szeptemberben 29-ére esik a holdtölte és a Kos jegyében vendégeskedik a nőiességet szimbolizáló planéta.

teliholdnál jógázó nő

Tévedés azt hinni, hogy a telihold hatásait csak annak a csillagjegynek a szülöttjei érzik, amelyikben tartózkodik: leginkább azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak a te állatövi jegyed jellemzőivel.

Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy keresve sem találhatnál jobb alkalmat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére, de a Kosban kiteljesedő hold egyéb fontos változást is hoz a mindennapokba.

Telihold a Kosban

A hold eleme a Víz, a Kos csillagjegyé pedig a Tűz, ezért nem kell meglepődnöd, ha ezekben a napokban az ellentétes erők egymásnak feszülésével találkozol. A Kos elképesztő energiákat képes mozgósítani, ami jóra és rosszra is fordítható. 

Aki tele van tervekkel, sokat meríthet a Kosban járó teliholdból, mert nagy lendületet kaphat azok megvalósításához. Fizikai és szellemi síkon is fokozza az aktivitást, sőt érzelmi túlfűtöttséget is hozhat.

Kevésbé érzik magukat komfortosan azok, akik túlzottan ragaszkodnak a régi, megszokott dolgokhoz, és nehezen hagyják el a járt utat a járatlanért. Nem lesz könnyű dolguk azoknak sem, akik inkább halogatós, lassabban haladó típusok. De nézzük részletesen, mit hoz a te csillagjegyednek a 2023. szeptemberi telihold!

2023 szeptemberi telihold horoszkóp
Megnézem
Összes kép (12)

Fotó: Getty Images – Oscar Gutierrez Zozulia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top