Ezt hozza a csillagjegyednek a szeptemberi telihold

Bagaméri Viki | 2023. Szeptember 29.
Holdtöltére 28 naponként kerül sor, de a hatása már 48 órával előtte és 48 órával utána is érezhető. Nézd meg, rád miként hat a szeptemberi telihold!

Azt, hogy a telihold mindannyiunk életére hatással van, tökéletesen bizonyítja, hogy az arra érzékenyeknél alvászavarokat, hangulatváltozást okozhat, és az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba épp teliholdkor jön világra. Idén szeptemberben 29-ére esik a holdtölte és a Kos jegyében vendégeskedik a nőiességet szimbolizáló planéta.

Tévedés azt hinni, hogy a telihold hatásait csak annak a csillagjegynek a szülöttjei érzik, amelyikben tartózkodik: leginkább azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak a te állatövi jegyed jellemzőivel.

Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy keresve sem találhatnál jobb alkalmat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére, de a Kosban kiteljesedő hold egyéb fontos változást is hoz a mindennapokba.

Telihold a Kosban

A hold eleme a Víz, a Kos csillagjegyé pedig a Tűz, ezért nem kell meglepődnöd, ha ezekben a napokban az ellentétes erők egymásnak feszülésével találkozol. A Kos elképesztő energiákat képes mozgósítani, ami jóra és rosszra is fordítható. 

Aki tele van tervekkel, sokat meríthet a Kosban járó teliholdból, mert nagy lendületet kaphat azok megvalósításához. Fizikai és szellemi síkon is fokozza az aktivitást, sőt érzelmi túlfűtöttséget is hozhat.

Kevésbé érzik magukat komfortosan azok, akik túlzottan ragaszkodnak a régi, megszokott dolgokhoz, és nehezen hagyják el a járt utat a járatlanért. Nem lesz könnyű dolguk azoknak sem, akik inkább halogatós, lassabban haladó típusok. De nézzük részletesen, mit hoz a te csillagjegyednek a 2023. szeptemberi telihold!

szeptemberi telihold (11)
szeptemberi telihold (10)
szeptemberi telihold (9)
szeptemberi telihold (8)
szeptemberi telihold (7)
szeptemberi telihold (6)
szeptemberi telihold (5)
szeptemberi telihold (4)
szeptemberi telihold (3)
szeptemberi telihold (2)
szeptemberi telihold (1)
szeptemberi telihold

Fotó: Getty Images – Oscar Gutierrez Zozulia

Exit mobile version