nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Pörgés vagy pihenés jön? – Szerelmi horoszkóp 2023. szeptember 30-október 1.

Feszültségre nyugalom, tüzes kezdetre békés lelassulás jöhet, a lényeg, hogy ott legyetek egymásnak.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton még olyan pörgés várhat, amiben igazi profi vagy és elemedben érzed magad. De ezt vasárnapra már nem kell továbbvinned, adj esélyt a megállásnak és pihenésnek. Ereszd el belső feszültségedet, nehogy kifelé is megnyilvánuljon, inkább békésen öleld magadhoz kedvesedet.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombatot valahogy éld túl, de még ebben a számodra túl gyors pörgésben is találhatsz biztos pontot. Estére már újra a helyeden érezheted magad. Vasárnap pedig erőd teljében elkápráztathatod kedvesedet. Hangolódj rá és vezesd el a béke és nyugalom szigetére, de azt sem fogja utálni, ha pazar ebéddel kedveskedsz neki.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton igazán nem lesz nehéz felpörögnöd, ragadd magaddal párodat is. A szerelem szikrája újra fellángolhat köztetek. Vasárnapra elcsitulhat a szenvedély, de megmarad egy olyan állandó és biztos izzás, mely hosszú kapcsolatot ígér, ha sikerül folyamatosan táplálnotok.

Férfi és nő a tájban ölelkezik

Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kapcsolatotok jelenlegi állapota határozhatja meg, hogy mennyire engeded közel kedvesedet magadhoz. Lehet mindkettőtöknek személyes tere, de emellett teremtsétek meg azt a közös világot is, melyben otthon érzitek magatokat, teljes biztonságban.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat hozhat némi vadságot és összetűzést, de vasárnapra jó eséllyel elcsitulnak az indulatok és békésebb vizekre evezhettek. Bírjátok ki addig, ne vigyétek kenyértörésre a dolgot, bármilyen ellentét feszül is köztetek. Nem könnyű kompromisszumra jutni, de a közös cél segíteni fog.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvégét érdemes lenne arra szánnotok, hogy finoman puhatolózva kiismerjétek egymás igényeit, anélkül, hogy a másik határait túlontúl feszegetnétek. A szombat tüzes lehet, de nem kell kapkodni, van elég időtök. Vasárnapra már szép nyugodtan áramolhat az idő, minden beleférhet, amit elterveztetek.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármennyire pörgősen és határozottan mennél a saját elképzeléseid mentén, be kéne látnod, hogy némely dologban párodnak is igaza lehet… Neki is jól fog esni, ha elismered erősségeit és képességeit – idézz fel mindent, ami valaha elbűvölt és amiért beleszerettél.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szenvedély elragadhat hétvégén, különösen szombaton van erre esély. Ha úgy érzed, hogy túlcsordulnak az érzéseid, akkor is igyekezz az arany középúton maradni – még ha a szerelmedről van is szó. Vasárnap inkább mélyítsd a már meglévő köteléketeket, kapcsolatod erejét ez megsokszorozhatja.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Felemás hétvége várhat rád, tüzes szenvedély csaphat le rád, emellett a pénteki telihold feszültsége is még éreztetheti hatását szombaton. Vasárnapra viszont mindez elcsitulni látszik. Ha sikerül elkapnod a nyugalom hullámait, szuggesztív erőddel kedvesedre is átragaszthatod.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Meglepheted szerelmedet, lehet, hogy ennyire csábító és érzéki oldaladdal még nem találkozott… Hagyd fellobogni a tüzet, és arra is találj módot, hogy a héten felgyülemlett feszültség szépen kioldódjon belőled. Vasárnap legyen időtök regenerálódni és feltöltődni.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az az igazi, amikor minden szinten össze tudtok kapcsolódni kedveseddel. Keresd a kötődést pillantással, mosollyal, beszélgetéssel, érintéssel, bármilyen úton-módon. Vasárnap pedig bújjatok össze, élvezzétek a kellemes őszt és legyetek azok, akik vagytok, lazán, álarcok nélkül.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetsz aktív, kezdeményező, akár olyan is, amilyennek eddig nem ismert meg párod. Felvethetsz olyasmit is, amit eddig még nem próbáltatok. Vasárnapra enyhülhet az esetleges feszültség, nyugodt és bizalomteli légkörben akár új fejezet kezdődhet kapcsolatotokban – merre indulnátok tovább?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top