nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek jót hoz az új holdciklus

Csillagjegyek, akiknek jót hoz az új holdciklus

A következő napokban még bőven lesz hatása az Újholdnak. A következő csillagjegyek ki is használhatják annak erejét.

Szűz

Jutalmazd meg magad valami kényeztető finomsággal, legyen az ruha, vagy exkluzív édesség. Bár a fogyó hold nem kedvez a gyűjtögetésnek, te most olyan hullámon lovagolsz, ami nagyon jól helyrehozza az anyagiakat. A következő időszakban számodra komoly fellendülés kezdődik, leginkább anyagi téren. Használd ki!

Csillagjegyek és a Hold ereje

Fotó: Depositphotos.com

Skorpió

Jelen holdciklus abban támogat, hogy vegyél egy szusszanásnyi időt. Kérj pár nap szabadságot, és add meg a testednek és lelkednek a pihenést, amire nagyon nagy szükséged van. Gondold át a pihenő alatt, milyen céljaid vannak éppen, szerelem, munka terén. Megérdemled, hogy egy kicsit magadra figyelj, amiben a hold energiái a segítségedre lesznek!

Halak

A határaidat tudod hatékonyan felülvizsgálni most a hold támogatásával. Nagyon könnyen elmosódik a vonal számodra a munka és magánélet viszonylatában, a párkapcsolatban pedig nem tudod, hol érnek véget a saját érzéseid, és hol kezdődnek a társad érzelmei. Lépj hátra, és nézd meg magad kívülről. Ha ezeket a vonalakat tisztázod, egyéb problémák is megoldódnak általa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top