nlc.hu
Horoszkóp

Félrelépés és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akik szemet hunynak a félrelépés felett

Ezek a csillagjegyek meg tudják bocsátani a hűtlenséget.

Nyilas

A Nyilasok szeretik a szabadságot, amit a partnerüknek is megengednek. A megcsalást rosszul viselik, nekik is fájdalmas, de mégsem annyira, mint az átlag csillagjegyeknek. Könnyebben túlvészelik a nehéz időszakot, sőt, nyitottak arra, hogy megmentsék kapcsolatukat. A Nyilasok azok, akik szeretnék megérteni, hogy párjuk miért hozta meg ezt a döntést.

Csillagjegyek és a megbocsátás

Fotó: Depositphotos.com

Vízöntő

A Vízöntők nagyon megengedőek a párjukkal. A megcsalást azért veszik könnyebben, mert partnerüket nemcsak szerelmüknek, hanem a barátjuknak is tartják, így könnyebben megbocsátanak. Szerintük a kommunikáció az alapja mindennek, és a kapcsolat két személyen múlik. A megcsalásra úgy tekintenek, hogy az az ő hibájukból is bekövetkezhetett.

Halak

Vannak, akik képesek a legrosszabbat látni a partnerükben, de azok nem a Halak csillagjegyűek. A Halak mindig a legjobbat látják abban, akit szeretnek, így könnyedén megbocsátanak akkor is, ha megcsalják őket. Teljes szívükkel szeretnek, és mindent megpróbálnak, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Már-már görcsösen ragaszkodnak a párjukhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top