nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik hajlamosak félrelépni

Csillagjegyek, akik hajlamosak félrelépni

Ők azok a csillagjegyek, akik könnyebben engednek a csábításnak.

Mérleg

A Mérleg alapvetően szerelmes típus és párkapcsolatpárti, a békét és a harmóniát szereti. Ha mégis félrelép, valószínűleg nem kapott meg mindent a párjától. Aztán persze gyötri a lelkiismerete, de a béke fenntartása érdekében mindent megtesz, hogy az egészből a párja semmit se vehessen észre. Ha mégis kiderül a megcsalás, eleinte tagad mindent, de amikor párja bizonyítékokkal szorítja őt sarokba, őszintén bevallja a tettét, és megígéri, hogy soha többet még egyszer. 

Csillagjegyek és a megcsalás

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpió valójában az egyik leghűségesebbnek mondott csillagjegy, DE(!), amikor érzelmileg elhanyagoltnak, magányosnak érzi magát a kapcsolatában, nála is előfordul, hogy máshol keres vigaszt, máshol keresi az ölelést. De nagyon diszkrét, nála valójában sosem tudni biztosan, hogy félrelépett vagy sem. Nagyon tud titkot tartani, viszont, ha bosszúból teszi, akkor mindenkinél látványosabban okoz fájdalmat a párjának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top