nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon félősek

Ezek a csillagjegyek nagyon félősek

A következő csillagjegyek nagyon ijedős típusok.

Rák

Egy Ráknak a legfontosabb a biztonság, kényelem és lelki béke. Nagyon ijedős, képes paranoiássá válni. Minden ajtót-ablakot bezár, és időnként ellenőrzi. Amikor rájön ez az érzés, felidézi a legutolsó horrorfilm jelenetét a fejében, és annyira fél, hogy aludni sem bír. Igazából sokszor saját magát idegeli ki. Este, sötétedés után egyáltalán nem szeret kimozdulni, ha egy mód van rá, nem is megy, főleg nem egyedül! 

Ijedős csillagjegyek

Fotó: Depositphotos.com

Szűz

A Szűz mindent elemez és megmagyaráz, így saját magát is meg akarja győzni, hogy a félelme alaptalan. Addig analizál és gondolkodik minden kis részleten, míg önmagát még jobban a rémületbe kergeti. Mindenféle természetfeletti elméletet foglalkoztatja, kutat utána, majd annyira belemélyed, hogy fél elaludni.

Halak

A Halak képzelőereje színes és élénk. Így a borzalom legkisebb morzsájából is képes valami szörnyűséget növelni a fejében. De nem csak ott, sötét látomásai és félelme másokra is könnyen átragad. Mindenkit meg tud rémíteni a környezetében úgy, hogy közben saját magát is belelovalja. Az utcára sötétedés után sosem megy ki egyedül, és a lakásban sem marad meg egyedül. Beképzeli, hogy megtámadják vagy épp kirabolják…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top