nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy képtelen a megbocsátásra

Ez a 3 csillagjegy képtelen a megbocsátásra

Ezeknél a csillagjegyeknél nincs bocsánat!

Szűz

A Szűz az a típus, aki képes akár hosszú utat is megtenni azért, hogy másoknak segíthessen vagy gondoskodhasson azokról, akik közel állnak a szívéhez. A feltétlen bizalmát adja, ezért az árulást, a hazugságot, a durva hibákat nem tudja megbocsátani és nem is tud rajta később sem túllendülni. A személye elleni támadásnak, becsapásnak tekinti, amikor valaki visszaél a bizalmával. Évekkel később sem felejti el a másik személy botlását.

Csillagjegyek, akik nem bocsátanak meg

Fotó: Depositphtos.com

Skorpió

Egyetlen más csillagjegy sem tud olyan mélyen és tartósan haragudni, mint a Skorpió. Rendkívül pesszimista, lemondó típus, aki azzal sem törődik, mennyi fölösleges energiát emészt fel a haragtartása. Ráadásul nagyon könnyű megbántani. A hazugságot, a hűtlenséget egyáltalán nem tolerálja, és soha nem is bocsátja meg. A fájdalmát, a sérelmet többszörösen akarja visszaadni. Nagyon szenved, és nagyon nehezen felejt. Nem érdemes a Skorpiókkal játszadozni!

Bak

A Bak meglehetősen szívtelen tud lenni. Sikerének oka a kitartásában, a szívósságában rejlik, és ezért mindent alá is rendel. Nem véletlenül gyűlöli azt a helyzetet, amikor olyasvalakivel kerül szembe, aki felül tud rajta kerekedni, vagy vissza akarja őt fogni. Nem igazán törődik mások érzéseivel, viszont az őt ért támadást nem tolerálja, és nem is felejti el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top