Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy könnyű szívvel megbocsát

Senki sem tökéletes, és mindenki hibázik – vallja ez a 4 csillagjegy, akinek nemcsak a megbocsátás, de a felejtés sem esik nehezére. Ők emelkednek felül a sérelmeken a legkönnyebben. Érdemes tanulni tőlük. Vajon te is köztük vagy?

1. A Kos

megbocsátás csillagjegyek horoszkópA Kost nagyon könnyű kiszúrni, hiszen nagyon temperamentumos típus. Könnyen haragra gerjed, de szerencsére ugyanilyen gyorsan le is csillapodik. Öt perc múlva és pár levegővétellel később valójában már teljesen lehiggadva kér bocsánatot, amiért túlreagálta az adott helyzetet. A múlton mindig gyorsan túllendül, ő sosem tartogatja magában a haragot.

2. Az Ikrek

ikrek megbocsátás csillagjegyek horoszkópAz Ikrek meglehetősen összetett személyiség, ezért pontosan tudja, mindenkinek van jó és rossz oldala. Kifejezetten igyekszik és törekszik rá, hogy mindenkiben a jót lássa meg. Még ha valami nagyon rosszat is tettek vele, próbálja megérteni, átlátni a másik ember motivációját, érzelmeit, hogy megérthesse, vajon mi történhetett valójában a háttérben.

megbocsátás csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig megbocsátanak, sőt bocsánatot is kérnek (iStock)

3. A Nyilas

nyilas megbocsátás csillagjegyek horoszkópA Nyilas a pillanatnak él, nincs ideje azon töprengeni, hogy ki és mivel bántotta meg. Szereti hamar és hatékonyan megoldani a problémás helyzeteket, hogy azonnal fontosabb dolgokkal foglalkozhasson. Emellett nem az apró hibákra, inkább a teljes egészre koncentrál – szóval, ha valamit elszúrtál nála, még tudja, hogy összességében nagyszerű ember vagy.

4. A Halak

halak megbocsátás csillagjegyek horoszkópAz érzelmes Halak képtelen haragot tartani, főleg akkor, ha szívből jövő bocsánatkéréssel próbálod meg visszanyerni a bizalmát. Nem csak az a fontos neki, hogy kiengesztelődjön – azt is őszintén szeretné, ha önmagadba tekintve tanulnál a hibákból, mert ezáltal sokkal bölcsebbé és még jobb emberré válhatsz. Nem mellesleg az ő szemében is óriásit nőhetsz.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top