nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik számára nyitott könyv vagy

Csillagjegyek, akik számára nyitott könyv vagy

Ezek a csillagjegyek szó szerint beléd látnak.

Halak

Vizes csillagjegyként természetesen a Halak szuperérzékeny típus, ezért mások motivációjában is képes olvasni. Az érzései, a sugallatok nagyon mélyek és nagyon mélyről érkeznek. Sokszor naivnak és hiszékenynek tűnhet, mégsem lehet őt átverni, mert pontosan tudja, mikor nem áll össze a kép teljes egésszé. Képes előre megérezni vagy megálmodni, mi történik néhány napon belül. Nagyon érzékeny a környezetére is, ráhangolódik arra, akivel épp beszél. Nemhogy megérti, de tökéletesen belelát az illető lelkébe. Mindenki problémáját kitűnően megoldja, csak a sajátjával nem bír dűlőre jutni.

Csillagjegyek, akik olvasnak másokban

Fotó: Depositphotos.com

Szűz

A Szűz nagyon jó megfigyelő, semmit nem felejt el, szorgosan gyűjtögeti az információkat maga körül, főleg azokat, amelyek a legtöbb embernek föl sem tűnnek. A Szűz abban nem jó, hogy csak annyit lásson bele a dolgokba, amennyi azokból ténylegesen kiolvasható, hajlamos túlkomplikálni, túlgondolni az összefüggéseket. Elemez, vizsgál, boncolgat. A megérzései is kiválóak, de a teljes információ alapján olvas másokban, és úgy rakja össze a teljes képet.

Mérleg

A Mérlegről a legtöbben nem is feltételezik, mennyire nyitott füllel és szemmel közlekedik. Mindent érzékel a világból, ami körülötte zajlik, mindezt pedig kivételes intuíciója is erősíti benne.  Kivételes képességgel rendelkezik, hogy olvasson másokban.  Számára nemcsak fekete és fehér létezik, pontosan tudja, végtelen színárnyalat rejtőzik a kettő között. Ilyen bámulatos képesség mellett nehéz róla elhinni, hogy a saját életét illetően dönteni csak nagy nehézségek árán képes. Ebben nagyon hasonlít a Halak csillagjegyhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top