nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Holderős varázspálcát elő! – Heti holdhoroszkóp 2023. október 4–10.

Jó gondolatok, nemes érzelmek és mindehhez kellő energia is kísérhet az előttünk álló héten. Ami pedig már nem kell, egyszerűen magunk mögött hagyhatjuk.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – október 4.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

Ma itt az ideje a szellőztetésnek, gondoskodj róla, hogy járjon át mindent a friss levegő. Kapcsolatainkat is töltsük meg friss energiákkal. Ma érdemes mások társaságát keresni, társalogni, érdekfeszítő eszmecserét folytatni. Pezsgő és ébresztő, jó kis beszélgetés várhat, ne szalaszd el a lehetőséget.

CSÜTÖRTÖK – október 5.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek, 14:34-től Rák

A délelőtt még a pezsgő gondolatoké, hallgass a józan eszedre és minden apró részletet vegyél figyelembe. Sziporkázhatnak az ötleteid. Délután viszont a nemes érzelmek veszik át a terepet, ne bánd, ha ellepnek az érzések hullámai. Csak az a fontos, hogy ezeket minél pozitívabb irányba tereld.

PÉNTEK – október 6.

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Ma különösen ügyelj arra, hogy hidratáld a szervezetedet, igyál eleget. Ha a vízből eleged van, forrázd le kedvenc gyógytea keverékedet, ha pedig hűvösebbre fordul az idő, egy jó kis gyömbértea felmelegít. Persze növényeidről se feledkezz meg, gondosan locsold meg mindegyiket.

SZOMBAT – október 7.

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Akárcsak tegnap, ma is helye van mindenféle vizes tevékenységnek, különösen, ami a tisztítást illeti. A fogyó Hold ereje segít abban, hogy még alaposabb legyen, bármit is mosnál le vagy fel. A heti nagymosást is mára kéne időzíteni, ha tegnap nem tetted meg. Mindezek mellett jusson idő párodra, családodra, a szeretteidre, találjatok olyan közös programot, ami mindannyiótokat feltölt.

Piros ruhás tündér varázspálcával

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – október 8.

A Hold: fogy
Jegy: Rák, 01:26-tól Oroszlán

A tegnapi bensőséges családi program után ma átmehettek bulizós hangulatba, forrhat, pezseghet az élet. Ha szeretsz a középpontban lenni, ma remek lehetőség adódhat erre. Ha pedig inkább a háttérbe húzódnál, akkor is hozzáadhatsz a közöshöz valami egyedit, valami kiemelkedőt.

HÉTFŐ – október 9.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán

Új hét, új energia, igazán tüzesen vetheted bele magad a hétfő forgatagába. Talán az alkotás nem annyira időszerű most, de ettől még meglévő dolgaidat érdemes éltetni, folyamatban lévő ügyeidet pedig gondosan nyomon követni. Bár hét eleje van, de estére egy rövid találka, barátkozós vagy randizós este beleférhet…

KEDD – október 10.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán, 14:02-től Szűz

Délelőttre időzíts minden olyan dolgot, ami nagyobb erőfeszítést vagy jelentősebb figyelmet, erőt igényel. Most dupla sebességgel haladhatsz, érdemes hát apait-anyait beleadnod. Délutánra már csendesebb vizekre érdemes evezni, inkább nyugodtabb dolgokkal foglalkozni és a meglévők fenntartására koncentrálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top