nlc.hu
Horoszkóp

Ezért nem talál rád a szerelem már idén

Ezért nem talál rád a szerelem már idén

Nem vagy hibás semmiért, egyszerűen nézőpontot kell váltanod, és el kell fogadnod, idén, az elsöprő szerelem egészen biztos, hogy nem talál már rád!

Rák

Életed sarkalatos pontja a szerelem és a párkapcsolat. Görcsösen meg akarod élni, közben pedig nem hiszed el, hogy elég jó vagy bárkihez. Ezért olyan randevúkba is belementél, amikor a lelked mélyén tudtad, nem ő lesz az, akit szeretnél. Tudd, hogy értékes vagy, és ne add alább az igazinál! Ne légy megalkuvó, de görcsösen se ragaszkodj olyan dologhoz, ami nem tesz boldoggá. Eljön a te időd is!

CSillagjegyek és a szerelem

Fotó: depositphotos.com

Nyilas

Csupa bűbáj, optimizmus vagy, mégis elkeserít, hogy pár nélkül éled az életed. Sokan vonzódnak hozzád, és te is próbálkozol: de soha nem sikerült lehorgonyoznod valaki mellett. Az elköteleződéstől félsz, de el kell hinned, hogy nem veszíted el a szabadságodat, ha a másik valóban szeret. Próbálj meg nyitni, önmagaddal kompromisszumot kötni, és minden megy a maga menetében.

Szűz

Mindig, mindent meg akarsz fejteni, ki akarsz elemezni. Szállj ki a fejedből, éld meg a körülötted lévő világot, foglalkozz másokkal, és hagyd, hogy valaki veled foglalkozzon. Annyit dönts csak el: jól érzed-e magad? Ha igen, akkor onnantól kezdve már tényleg nincs min gondolkodni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top