nlc.hu
Horoszkóp

Tanulniuk kéne a párkapcsolati hibákból

5 csillagjegy, amely kezelhetetlen a szerelemben

A szerelem nem feltétlenül a legjobbat hozza ki mindenkiből. Öt csillagjegy szülötte teljesen kifordul magából, pedig ha tartós kapcsolatra vágynak, ideje tanulni a hibáikból.

Amikor szerelmes az ember, az egész világ megváltozik számára. Egyesek előnyükre változnak, de vannak olyanok, akik elviselhetetlenné válnak. Persze legtöbbször a közeli barátok panaszkodnak a teljesen új emberré vált barátjuk miatt, de van ennél rosszabb is. Amikor a párkapcsolatban jönnek elő olyan jellemvonások, ami akár szakításhoz is vezet. 

bolondos lány tengerparton

Fotó: Unsplash

Ikrek: nem figyel a másikra

Az egyik legkönnyedebb ember, aki szuper barát és imádni való társasági lény. Mégis mitől lesz annyira bosszantó, amikor szerelembe esik? A kiválóan kommunikáló Ikrek a partnerére egyszerűen képtelen figyelni. Ő maga beszél, cseveg – de a társára nem igazán figyel oda. Pedig a megfelelő kommunikáció a kulcsa a párkapcsolatnak. A változás oka az Ikrek kettős személyiségében rejlik, akiből néha a szerelem éppen az ellenkezőjét hozza ki, mint amilyen általában. Komoly feladat ezen túljutni, de az Ikrek képes rá.

Vízöntő: túlságosan távolságtartó

A mindig előzékeny Vízöntő úgy érzi, pontosan azt adja meg a partnerének, amire szüksége van. Vagyis amire neki lenne szüksége: saját térre. Úgy tűnhet, hogy bármilyen megértő, intelligens, az érzelmeit nem tudja kifejezni. Pedig csak arról van szó, hogy nem akar rátelepedni a partnerére. Ezen kell túllépnie a kapcsolat elején, és megtanulnia, hogy amit ő elvár a másiktól, annak nem biztos, hogy ugyanaz jólesik. Ha úgy ad személyes teret a szerelmének, hogy közben önmaga marad.

Bika: képtelen a kompromisszumra

Végtelen makacssága okoz nehéz pillanatokat a Bika partnerének. Sajnos a kompromisszum nála azt jelenti, hogy a másik választhat: vagy úgy csinálja, ahogy a Bika szeretné, vagy elmehet. A másik zavaró jellemvonása a szerelmi kapcsolatban, éppen az egyik csodás képessége. Kiváló beszélgetőtárs, aki úgy bánik a szavakkal, hogy attól elolvad bárki… és ugyanakkor, éles késként is képes forgatni azokat.

Skorpió: őrjítően féltékeny

A legszenvedélyesebb csillagjegy, aki imád domináns félként tetszelegni a kapcsolataiban. Viszont őrjítően féltékeny, hát még ha bármi jelét találja annak, hogy valóban hűtlen a partnere! Nagyon nehéz megnyugtatni, és nyilván zavaró is azt bizonygatni egy kapcsolat kezdetén, hogy nem hűtlen az ember. Innentől persze alakulhatnak jól is a dolgok, de egy mindig féltékeny szerelmes mellett nem biztos, hogy öröm az élet. Ezért a Skorpiónak nagyon magába kell néznie, ha fontos számára a partnere.

Kos: csak a saját véleménye számít

Makacssága a Bikáéval vetekszik, emellett még iszonyatosan türelmetlenné is válik, ha a szerelemtől felfokozott állapotban van. Nagyon nehéz vele érdemben vitatkozni, nem igazán tűri meg az ellentétes véleményt. Ha pedig mégis belemész a vitába és még igazad is van, hamarosan kő kövön nem marad. Innen szép nyerni, és tényleg így van, ha végül kompromisszumra hajlik a Kos. De ha párkapcsolati probléma adódik, sokszor nem hajlandó szembenézni vele: inkább dacosan vállalja a szakítást.

(via timesofindia)

Ez is érdekelhet szomorú nő tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top