nlc.hu
Horoszkóp

A zodiákus szerint ők a legszemrevalóbb csillagjegyek

A zodiákus szerint ők a legcsodálatosabb csillagjegyek

Természetes szépségek, akik a legszebbek – legalábbis a horoszkóp szerint.

Mérleg

A Mérleg a békére és egyensúlyra törekszik, ami vonzóvá teszi. Hiszen, ha megvan a belső békéd és nyugalmad, akkor azt a tekinteted, arcod is tükrözi. Ez a csillagjegy rendkívül érzékeny és diplomatikus, mindig odafigyel mások érzéseire és sosem bántana meg senkit szándékosan. Mindene a harmónia, ami a megjelenésében és a természetében is tükröződik. Egy Mérleg mindig ott lesz, ha szükséged van segítségre vagy támogatásra, bármikor számíthatsz rá. Mindig támogató, segítő, veled együtt gondolkodó. Belső tulajdonságait nézve a Mérleg igazán csodálatos csillagjegy.

Csillagjegyek, akiknek csodaszép belső tulajdonságaik vannak

Fotó: Depositphotos.com

Bika

A Bika megy előre céltudatosan, mindig tudja, mi a jó döntés, és kitartása olyan sikereket hoz neki, hogy bármilyen területen remek vezető válik belőle. A Bikák ráadásul mindehhez még rendkívül hűségesek és nagylelkűek. A bajba jutott emberek mellett is ott állnak, lehetőségeikhez mérten segítik és támogatják a rászorulókat. Családtagjaiknak, barátaiknak igazi támaszok. A Bikák ettől válnak nagyon ragyogó jeggyé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top