nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek pozitívan alakul a hét

Csillagjegyek, akiknek pozitívan alakul a hét

Nekik kedveznek most a csillagok.

Bika

Nehéz időszak volt a nyár, nagyon padlóra kerültél, de az ősz kezdete óta egyre erősebb vagy, és napról napra építed fel magad. Ezen a héten már nemcsak elgondolkozol bizonyos lehetőségeken, de a tettek mezejére is léphetsz, hiszen csodás lehetőségekkel támogatnak a bolygók. Itt az ideje, hogy végre megalapozd az új életed. Két lábbal állsz a talajon, egyre pontosabban látod a céljaidat. Ez a hét tökéletes alkalom, hogy lefektesd az alapokat. A következő éved a mostani tetteid határozzák meg. A csillagok állása kedvező a számodra.

Csodás hétkezdés és a csillagjegyek

Fotó: Depostiphotos.com

Mérleg

Nagyszerű fordulatra számíthatsz ezen a héten. Tisztábban láthatsz az életedre, a lehetőségeidre, felébred benned is az életösztön. Rengeteg terv önt el, azt sem tudod, melyikkel, mit kezdj. Annyit jól érzel, hogy változtatnod a kell a jelenlegi életformádon, és most, ez a hét a segítségedre lesz. Telis-tele van olyan pozitív energiákkal, ami az előrejutásodat segíti. Szerencsés vagy, használd ki ezt az időszakot. Az utóbbi időben talán bezárva érezhetted magadat, de ennek mostantól vége, ismét valódi önmagad leszel. Igaz, izgalmas időszakra készülhetsz, de nemcsak ezen a héten, hanem a jövőben is. Hajrá!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top