nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikben két személyiség rejtőzik

Csillagjegyek, akikben két személyiség rejtőzik

Van, hogy rossz napjuk van, vagy egy rosszabb periódusok, és akkor nehéz velük szót érteni.

Ikrek

Nagyon barátságos, kedves, vidám és szórakoztató, az Ikrekkel nem lehet unatkozni! Elragadó az érdeklődése, nyitottsága, és szinte azonnal elindulnál vele a világ végére is. Amin te görcsölsz, azt ő lazán veszi. De sajnos nem mindig ilyen. Rossz időszakában átfordul döntésképtelen, kibírhatatlan és elviselhetetlen emberré, aki nemhogy kalandos, de hajmeresztő dolgokba vinne bele. A lazasága elillan, a stressztől görcsbe rándul. Ilyenkor jobb békén hagyni.

Kettős személyiségű csillagjegyek

(Fotó: unsplash)

Vízöntő

Vonzza az újdonság, a megismerés. Rengeteget tud a világról, imádja az utazást, új kultúrák felfedezését. A kihívások nem zökkentik ki, és mindezt vidáman teszi. Sok barátja van, elismerik és tisztelik.
De ő sem mindig ilyen pozitív. Ha kicsúszik a lába alól a talaj, megbízhatatlan lesz, kiábrándult, és még depresszióra is hajlamos lehet. Barátságban is nehéz ilyenkor mellette, párkapcsolatban pedig egyenesen kiábrándító. Ezt vagy elfogadod vagy inkább hagyod, és megszakítod vele a kapcsolatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top