nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek extra gyorsan megsértődnek

Ezek a csillagjegyek extra gyorsan megsértődnek

Vannak olyan csillagjegyek, akik látszólag nagyon határozottak, de megismerve őket közelebbről kiderül, hogy nagyon érzékenyek.

Halak

A Halak egy nagyon érzelmes jegy, a tetteit inkább a szíve, mintsem az egója irányítja, és nála szinte mindig megadatik a második esély. Ha a Halak úgy érzi, megsértették az érzéseit, azt könnyen észreveszed, mert mást sem fogsz tőle hallani, csak panaszt. Napokig tud őrlődni azon, ha megbántják. Szerencsére ezen aztán túllendül, és megbocsát, ellentétben más csillagjegyekkel. De nagyon vigyázz a lelkére, mert extrasérülékeny.

Extrasérülékeny csillagjegyek

(Fotó: unsplash)

Skorpió

A Skorpió csillagjegyűek szinte folyamatosan arról biztosítanak, hogy velük lehetsz őszinte, de amikor valóban adódik egy olyan helyzet, ahol te másként látod a helyzetet, mint ők, akkor nagyon megsértődnek, személyes támadásnak veszik. A Skorpió folyamatosan erősnek szeretne látszani, az érzéseit pedig igyekszik elrejteni, de amikor megsértik, akkor elcsendesedik, és teljesen magába zuhan. Nehéz ebből az állapotból kilibbenteni, sértődékeny és haragtartó is. Szóval ne játssz az érzelmeivel! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top