nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknél a csillagjegyeknél folyton áll a bál

Ezeknél a csillagjegyeknél folyton áll a bál

Mindig összekapnak valamin, mindig van valamilyen feszültség az életükben.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Te úgy gondolod, mindent helyesen teszel. Amikor a párod valamiért felemeli a hangját veled szemben, nem is érted, mi a problémája. Csakis a saját szemszögedből látod a dolgokat, és egy percig nem is szeretnéd máshogy látni. Addig erősködsz a vitában, míg ő belefárad, és végül rád hagyja, de ettől még nincs igazad! Legalábbis nem minden helyzetben.

Csillagjegyek és a vita

Fotó: Unsplash

Mérleg

Amikor a párod beléd köt, vagy veszekedni kezd veled, inkább kibújsz a vita alól, de a féltékenységet, azt nem tudod kezelni. Pillanatok alatt felhúzod magad, ha az ex kerül szóba, vagy valamilyen férfi. Vállalhatatlanná válik a viselkedésed. Nézz magadba, vajon miért jelent ez ekkora problémát! Inkább próbálj megbízni abban a személyben, akivel együtt vagy. Semmi ok a féltékenykedésre!

Halak

Utálsz veszíteni, és ez igaz a vitákra is. Egyszerűen nem bírod elviselni, hogy alulmaradj. Ha fáradt vagy, és párod bármi olyat tesz, ami zavar téged, nem bírod ki, hogy ne köss bele. Azonnal ráförmedsz, amitől rosszul érzi majd magát, és elkezd védekezni, de ez teljesen sikertelen próbálkozás. Meg kell tanulnod máshogy levezetni a feszültséget, nem pedig a másik feled terrorizálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top