nlc.hu
Horoszkóp

Boldogság és csillagjegyek

Csillagjegyek, akiknek ez a belső akadály áll a boldogságuk útjában

Mindenki életében van legalább egy akadály, amit a sorsa szerint le kell győznie, hogy elérhesse a tartós boldogságot.

Oroszlán

Merd megmutatni a gyenge oldalad!
Büszke vagy minden körülmények között. Hatalmas célokat tűztél ki, szinte mindent elértél, úgy, ahogy megálmodtad. Tisztelnek, de tartanak is tőled, felnéznek rád. Mégis rád tör néha az érzékenység, a magány. Ne küzdj ellene! Ez is te vagy, és semmit nem vesz el az érdemeidből. Az, hogy van gyenge oldalad, nem szégyen. Sőt, ettől válsz igazán emberivé.

Csillagjegyek, akiknek ez a belső akadály áll a boldogságuk útjában

Fotó: Unsplash

Kos

Ismerd meg önmagad!
Céltudatos vagy, energikus, óriási a motivációs erőd. Mégis előfordul veled olykor, hogy nem találod a helyed. Ilyenkor ideje magadba nézni, és megkeresni a kudarc okát, miért veszed ilyen nehezen az akadályokat. Haladj lépésenként az álmaid felé, és ne félj beismerni a gyengeségeidet. Ne félj megmutatni, felfedni a gyengeségeid. Nemcsak a szépet és a jót szabad mutatni, mert azt úgysem hiszi el a környezeted.

Bak

Keresd a harmóniát!
A hódítás, a sikerek éltetnek, az akadályok legyűrése. Mindig iszonyatos tempót diktálsz, és közben gyakran elvesznek az apró örömök, az élet szépségei. Nem érdekelt az út, csak a cél, de nem érzel örömet. Ahhoz, hogy mindkettő egyformán boldoggá tegyen, találd meg a harmóniát. Nem egyszerű, de ha sikerül rálelned, akkor egészen biztos, hogy boldogabbá is válsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top