nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon nem kitartóak

Ezek a csillagjegyek nagyon nem kitartóak

Ezek a csillagjegyek nem a kitartásukról ismertek.

Nyilas

Megannyi nagyszerű tulajdonsággal rendelkeznek. Bár kimondják, amit gondolnak, sokszor előfordul, hogy nem akarnak nehéz kérdéseket feszegetni, ezért könnyen kifarolnak olyan helyzetekből is, amik már nem túl komfortosak, vagy túl nehéznek bizonyulnak számukra. Nem túl kitartóak abban, hogy megoldjanak egy problémát.

Kitartó csillagjegy

Fotó: Unsplash

Ikrek

Tudnak vitás helyzeteket kezelni, azonban nagyobb problémák esetén inkább valami olyan dologra fordítják a figyelmüket, amivel könnyebb foglalkozni. A leggyengébb tulajdonságaik között szokták továbbá felsorolni, hogy amibe belekezdenek, azt nagy eséllyel abba is hagyják, mert időközben lankad a figyelmük, az érdeklődésük.

Mérleg

A Mérlegek hajlamosak arra, hogy ne vegyék túl komolyan a dolgokat. Úgy érzik, ha valami nem úgy alakul, ahogyan szerették volna, akkor inkább abbahagyják. Ők nem vállalják nagy szeretettel vagy izgalommal a kihívásokat. Nehezen birkóznak meg az útjukba kerülő akadályokkal. Szeretik a könnyebb utat választani, vagy ha annyira nehéz a helyzetük, akkor inkább segítséget kérnek a barátoktól, családtagoktól vagy épp a szerelmüktől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top