nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nagyon balszerencsések

Csillagjegyek, akik nagyon balszerencsések

Ezeket a csillagjegyeket valahogy elkerüli a szerencse.

Rák

A Ráknak sem alakulnak túl jól a dolgai. Nem lesz gazdag, nem lesz sikeres, bár néha „majdnem” összejön neki. Miért alakulhat ez így? A válasz nagyon egyszerű: mivel soha nem tesz semmit azért, hogy valami összejöjjön, és inkább a kényelmet választja, nem csoda, hogy elkerüli a siker, a szerencsével együtt. Kedves Rák, ezt nagyon komolyan át kellene gondolni! Ha sikert szeretnél, akkor tegyél is érte!

Balszerencsés csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Nyilas

Annyira nem szerencsés, hogy soha nem jön be neki semmi. Ennek nagyon egyszerű oka van: nem lehet az életet úgy élni, hogy soha, semmiben nem hoz az ember döntést, és nem is tesz érte semmit. Márpedig a Nyilas ezt hívja sokszor kalandnak, majd meglepődik, ha nem állnak fényesen a dolgai. Ahhoz, hogy sikert érj el, Nyilas, egy kicsit több energiát kell beletenni minden egyes eléd kerülő dologba. A döntést pedig nem lehet elhalogatni. Döntés nélkül nem lehet egyről a kettőre jutni.

Halak

Amikor valamit tennie kell magáért, inkább a saját álomvilágába vonul. Sajnos, abból még senki nem élt meg vagy nem vált sikeressé. Ha valami gondja támad, akkor is inkább magába roskad, nem tesz erőfeszítést, hogy megoldja azt. Nincs szerencséje az életben, de ha lenne, nem biztos, hogy él vele, mert észre sem veszi a kínálkozó lehetőségeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top