nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket üldözi a balszerencse

Ezeket a csillagjegyeket üldözi a balszerencse

Ők a legkevésbé szerencsések vagy a legszerencsétlenebb csillagjegyek.

Rák

Valójában a Ráknak minden esélye és tehetsége meglenne ahhoz, hogy a kemény munkából szerencsét kovácsoljon magának. A Koshoz hasonlóan ő is nagyon kitartóan képes tenni a céljaiért, mégis a tettek helyett inkább arra vágyik, hogy hátradőlve várhassa a szerencséjét. Nem jön rá, hogy ez az út számára járhatatlan. Ennél ugyanis sokkal ütősebb tervet kéne kigondolnia, hogy valóban rátalálhasson a szerencsére. Így viszont csak kergeti az álmokat, és rendre töltögeti a lottószelvényeket. Pedig a tettek mezéjére lépve nagyobb szerencséje lenne.

Gőgös csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Nyilas

A Nyilas kézbe vehetné az életét, ha igazán akarná. A balszerencsét el tudná kerülni, ő mégis inkább kihívja maga ellen a sorsot. Minden eszköz a rendelkezésére áll, hogy igazán sikeres életet élhessen, mégis épp csak eltengődik és folyamatosan a megélhetésért küszködik. A sikerhez mindössze azt kéne felismernie, hogy ne adja fel idő előtt a céljait. Csak egy kicsivel több elszántsággal és akarattal a legsikeresebb csillagjegyek sorába léphetne. Így viszont csupán születetten erős személyiségében bízhat, és abban, hogy a legszorosabb hurokból is kibújik valahogyan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top