nlc.hu
Horoszkóp

A Nyilas elkerülhetné a balszerencsét, de nem teszi

Balszerencsés csillagjegyek, akik soha nem tanulnak a hibáikból

Mennyire vagyunk urai az életünknek, és mennyire fontos a szerencse? Négy csillagjegy úgy érzi, az ő életük csak a véletlenek múlik.

Hogy ki, mit érez szerencsének vagy szerencsétlenségnek, és mit a saját hibájának, az nagyban függ az illető csillagjegyétől is. Ők négyen néha hajszál híján járnak balszerencsével, pedig akár máshogy is alakulhatna az életük. 

szerencsehozó macska

Fotó: Unsplash

Mérleg: elkerüli a szerencse

Bármibe kezd, úgy tűnik, mindig pórul jár. Amit magának köszönhet ebből az a folytonos halogatás. Amíg nem tanul meg gyorsabban, határozottan dönteni, a legtöbb lehetőség kicsúszik a kezei közül. Ez és a szerencse hiánya, egy elég rossz párosítás.

Rák: mozdulnia kéne

A Ráknak sem alakulnak túl jól a dolgai, kérdés, hogy beéri-e ennyivel? Nem lesz gazdag, nem lesz sikeres, bár néha „majdnem” összejön neki. Mivel soha nem tesz semmit érte, és inkább a kényelmet választja, nem csoda, hogy elkerüli a siker, a szerencsével együtt.

Nyilas: túlzottan bízik a szerencsében

Annyira, hogy soha nem jön be neki. Ugyanis nem lehet az életet úgy élni, hogy soha, semmiben nem hoz az ember döntést, és nem is tesz érte semmit. Márpedig a Nyilas ezt hívja sokszor kalandnak, majd meglepődik, ha nem állnak fényesen a dolgai.

Halak: az álmok nem segítenek

Amikor valamit tennie kéne magáért, inkább a saját álomvilágába vonul. Sajnos, abból még senki nem lakott jól. Ha valami gondja támad, akkor is inkább magába roskad, nem tesz erőfeszítést, hogy megoldja azt. Nincs szerencséje az életben, de ha lenne, nem biztos, hogy élne vele.

(via talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top