nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon szókimondók

Ezek a csillagjegyek nagyon szókimondók

Ők azok a csillagjegyek, akik tényleg nem kertelnek.

Kos

Ki nem állhatja a hazugságot, és úgy van az igazsággal, hogyha valakinek fáj, akkor is nézzen vele szembe. Néha ő is megbánja, ha nagyon megsért valakit, de soha nem ismeri be. Forrófejű, és túl gyorsan cselekszik, ami sokszor nagyon bántó és durva. A probléma, hogy a bocsánatkérés sem az erőssége, csak a szókimondás.

Csillagjegyek, akik szókimondóak

Fotó: Unsplash

Bika

A Bika nagyon nyugodt csillagjegy, aki szeret mindent intelligensen, végiggondoltan megoldani. Ő maga hisz abban, hogy bármiben segíthet a kommunikáció, csak legyen, de sajnos nem mindenki partner ebben. Ha sunnyogást, mismásolást vagy szabályszegést lát, egy darabig nyel, és magában gyűjti az indulatokat. Aztán robban! Akkor, ebben a pillanatban a legjobb, ha nem vagy hozzá túl közel, mert annyira kiakad, hogy nem ismer se istent, se embert, csak mondja.

Szűz

Nem bírja elviselni, ha valaki nem profi, ha nem hozza ki magából a maximumot. Ő legalább 110%-ot vár el. Igaza van, hogy követel, és maximalista énjéből kiindulva vár el másoktól tökéletes teljesítményt, de arról megfeledkezik, hogy nem vagyunk egyformák. Építő kritikájával nincs is gond, de néha a ló túloldalára esik. Ilyenkor mindent kimond, ami nagyon bántó tud lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top