nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig bánatosak

Ezek a csillagjegyek mindig bánatosak

Nagyon depresszívek tudnak lenni ezek a csillagjegyek.

Rák

A Rák akkor a legboldogtalanabb, ha például felszed pár kilót, mert akkor nem érzi jól magát a bőrében. Komoly lelki problémát okoz neki, ha nem néz ki jól. És mivel annyira szeszélyesek és érzelmesek, hajlamosabbak a depresszióra. Lehet, hogy ez túlzó, de a Rákok nagyon odafigyelnek a megjelenésükre, és ha nem úgy néznek ki, ahogy elvárják, depresszióba zuhannak.

Szomorú csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Mérleg

A Mérleg meglehetősen szomorú lesz, ha nem tudja irányítani a dolgait. Határozatlanságuk az érzelmeikre is hatással van, és amikor egy kicsit bonyolulttá válik az életük, teljesen kiakadnak a kontroll hiánya miatt. Ez depressziót és szorongást okoz náluk. De Kedves Mérleg, ettől a problémák nem oldódnak meg, sőt, még rosszabbá válnak.

Halak

A Halak ragaszkodnak a rendhez, a családhoz és a hagyományokhoz. Amikor a családi életük nem éppen idilli bizonyos nehézségek miatt, akkor ők sem érzik jól magukat, sőt, kifejezetten depresszióssá válnak. A család nekik a támogató erő, de amikor ez megszűnik, azt nehezen viselik. Ha több napig elhúzódik egy családi dráma, azt a Halak nagyon nehezen viseli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top