nlc.hu
Horoszkóp

Szomorú csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon sokszor szomorúak

Nagyon depresszívek tudnak lenni, állandóan szomorkodnak.

Mérleg

A Mérleg meglehetősen szomorú, lehangolt lesz, ha nem tudja irányítani a dolgait. Határozatlanságuk azonban az érzelmeikre is hatással van, ami ahhoz vezethet, hogy összezavarodnak azzal kapcsolatban, hogy mit is éreznek valójában. A depresszió és a szorongás náluk nagyon gyakori.

Csillagjegyek és a szomorúság

Fotó: Unsplash

Halak

A Halak ragaszkodnak a rendhez és a családhoz és a hagyományokhoz. Amikor a családi életük nem éppen idilli bizonyos nehézségek miatt, akkor ők sem érzik jól magukat, sőt, kifejezetten depresszióssá válnak, és nagyon szomorúak. A problémamegoldásuk sem az igazi, mert mindent nagyon borúsan látnak.

Rák

A Rák akkor a legboldogtalanabb, ha nem néz ki jól. És mivel annyira szeszélyesek és érzelmesek, hajlamosabbak a depresszióra. Igen, lehet, hogy felületesen hangzik, de a Rákok nagyon odafigyelnek a megjelenésükre, és ha nem úgy néznek ki, ahogy elvárják, akkor abból nagyon nagy ügyet tudnak csinálni, és szomorúak lesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top