nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Összeütközés vagy felhőtlen pihenés – Szerelmi horoszkóp 2023. október 21-22.

A hétvégén kövessük megérzéseinket és legszebb, legmélyebb érzelmeinket, hogy jó döntést hozhassunk.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szenteld kedvesednek osztatlan figyelmedet, ezzel leveszed a lábáról. Ez még nézeteltérésetekre is gyógyírt nyújthat, különösen, ha megértő vagy és nem csinálsz a bolhából elefántot. Bízd magad mély igazságérzetedre a problémás kérdésekben, egyben hallgass a szíved szavára is.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne vedd túl komolyan a dolgokat, és próbáld megőrizni könnyed hozzáállásodat az egész hosszú hétvégén. Különösen azokban a helyzetekben ügyelj, ahol egyébként könnyen megsértődsz. Próbálj megbarátkozni azzal, hogy kedvesednek akár eltérő véleménye is lehet…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szellemes és elbűvölő sziporkáid most is megtalálják kiszemelted szívéhez a nyílegyenes utat. De vigyázz, hogy emögött mély és őszinte érzelmek legyenek, különben mind a ketten csalódni fogtok. A manipulációtól különösen óvakodj a hosszú hétvégén.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nyíltan vállalhatod érzelmeidet, választottad hálás lesz őszinteségedért, különösen, ha a rád jellemző kedvességgel fejezed ezt ki. Ez a legegyszerűbb módja, hogy a köztetek lévő falakat lebontsd vagy legalább meggyengítsd. Bíznod kell magadban, képes vagy a dolgokat jól alakítani.

Szerelmespár őszi avaron

Fotó: Getty Images

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Valószínűleg élvezed kedvesed feltétlen bizalmát és állandó figyelmét, de óvakodj, nehogy ez a fejedbe szálljon. Hagyd meg neki is a saját életterét és döntési jogát. Ha összezördülnétek, ne hozzatok végleges és talán végzetes döntést, mindketten megérdemeltek egy második esélyt.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hosszú hétvégére tekintettel lehet, hogy túl sok programot terveztél, de nem tudsz mindent belezsúfolni pár napba. Légy tekintettel kedvesedre, szüksége van egy kis pihenésre, feltöltődésre, ahogy neked is. Ha mindenáron pörögnél, válasszatok aktív közös programot – utána kötelező pihenővel.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Őszinteséged új mélységeket tárhat fel kapcsolatodban. Mindenképp tervezzetek olyan programot a hosszú hétvégébe, ami csak kettőtökről szól, és kicsit elvonulhattok a világ szeme elől. Most akár merészebb is lehetsz a szokásosnál, kisugárzásod ellenállhatatlanná tesz.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szexi kalandban is részed lehet a hosszú hétvégén, de ha már van párod, nem kéne kifelé kacsintgatnod, hacsak nem akarod kockáztatni meglévő kapcsolatodat. Lehet, hogy érzelmi válságba kerültél, nézz magadba és beszélgess őszintén kedveseddel – együtt előrébb juttok.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érdemes lenne megfelelő formába bújtatnod azt a szeretetet, amit nyújtasz párodnak. Legyen ez számára is felfogható és emészthető. Egyeztess és kommunikálj vele, lehet, hogy meglepő dolgok derülnek ki, ha sikerül mélyre mennetek.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Adj esélyt a párodnak és légy elfogadó. Lehet, hogy egy vagy több hibájára is fény derül, de ugyanez rád is igaz lehet… Mindkettőtök részéről szükség van több megértésre, hogy együtt vészeljétek át a hullámvölgyet. Minél hamarabb túllendültök ezen, annál több időtök jut a felszabadult pihenésre.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Teljesen rendben van, ha egy csomó dologban nem értetek egyet. Az a fontos, hogy a lényegi dolgokban egy hullámhosszon legyetek. Még félreértések is beleférhetnek a hétvégébe. Nem kell ezen túl sokat pörögni, minél előbb tisztázzátok, annál hamarabb átadhatjátok magatokat a felhőtlen közös pihenésnek.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Több szinten is kapcsolódhatsz kedveseddel, így minden téren mélyíteni tudjátok viszonyotokat. Vizsgáld meg, hogy mi fakad elvárásokból vagy az elvárások iránti megfelelési vágyból. Merj önmagad lenni, még akkor is, ha ez esetleg összeütközést generál pároddal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top