nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kivannak a romantikától

Ezek a csillagjegyek kivannak a romantikától

Ezek a csillagjegyek nem értik, és nem is érzik a romantikát.

Vízöntő

A Vízöntő a saját érzéseivel is nehezen küzd meg, a romantikát egyszerűen nem is érti. A világ dolgai és működése, és benne a saját céljai sokkal nagyobb izgalomban tartják, mint egy párkapcsolat szépségei. Képes szeretni, remek társad lehet: de csak akkor, ha megvan a Vízöntőhöz való útmutatód, amiben a romantika címszónál semmit nem találsz. Türelmesnek, megértőnek kell lenni a Vízöntőhöz, mert ha úgy érzi, sarokba van szorítva, akkor könnyedén lelép.

Csillagjegyek, akik utálják a romantikát

(Fotó: unsplash)

Kos

Megpróbálkozik időnként valamivel romantika gyanánt, de ezt is csak tudatosan, feladatszerűen teszi. Aztán persze jól felhúzza magát, ha nem egészen erre gondoltál. Ő egy törtető ember, akinek fontos a munkája, és elsőnek tekinti megteremteni a biztonságos hátteret. Pont ennek a háttérnek a megteremtése miatt egyáltalán nem jut idő sem magára, sem pedig a romantikára. A Kos csillagjegy szülötteit szó szerint be kell fogni, hogy egyáltalán pár lopott pillanatot eltudjatok vele tölteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top