nlc.hu
Horoszkóp

Kevésbé romantikus csillagjegyek

3 csillagjegy, akik nem nagyon értenek a romantikához

Ez persze korántsem azt jelenti, hogy nem hisznek a szerelemben, csupán a mesebeli hangulat helyett jobban kedvelik azt, ami valóban illeszkedik a valósághoz.

Ikrek

Ha csupán arról lenne szó, hogy a szerelmet szavakba kellene önteni, akkor az Ikrek egészen jól teljesítene. Ám a romantika sokkal több annál, mint versek szavalása, avagy a szeretlek kimondása, s épp ez, ahol a leginkább cserben hagyja őt a képzelete. Lehet, hogy a legromantikusabb gondolatok forognak a fejében, ám a tettekig már alig jut el. Elképzelhető, hogy nehézséget okoz, miként mutassa ki a szerelmét, s az eredmény valami teljesen hétköznapi „előadás” lesz, amiben a párja nem sok romantikát találhat.

Csillagjegyek, akik utálják a romantikát

Fotó: Getty Images/Javier Zayas Photography

Kos

A Kos szenvedélyes, ám ha romantikáról van szó, szinte teljesen elveszíti minden érdeklődését. Ebben ő is olyan, mint a Vízöntő, igyekszik távol tartani magát a hagyományos – számára unalmas – eszközöktől, amelyeket ugyanakkor a többség nagyon is romantikusnak gondolhat. Ő olyasmivel szeretne előrukkolni, aminek ő is ugyanennyire örülne, ám nem mindenkinek fűlik a foga, hogy például ejtőernyős ugrással mutassa ki szerelmét. Előfordul, hogy a pillanat hevében megpróbál romantikusan viselkedni, ám ez a legkevésbé sem hat őszintének.

Szűz

A Szűz a szerelmét is gyakorlatias módon mutatja ki, így például megjavít valamit számodra, miközben nem vagy odahaza. A szeretetnyelve a zsémbeskedés, ami tolakodónak, idegesítőnek tűnhet, ám ő valójában csak jót akar a párjának. Ami neki romantikus gesztusnak tűnik, az mások szerint inkább sakkjátszmára hasonlít. A valódi romantikától ő a lehető legtávolabb áll. Úgy gondolja, az idő mindennél értékesebb, amit a romantikus andalgásnál hasznosabban is el lehet tölteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top