nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek romantikus lesz a hónap vége

Ezeknek a csillagjegyeknek romantikus lesz a hónap vége

A téli időszak a legtöbbeknek nem a bimbózó szerelmet juttatja eszébe, de ennek a három csillagjegynek nagy szerencséje lesz a következő időszakban szerelem terén.

Bika

Bármilyen érzékenynek is gondolod most magad, ebben a hónapban különösen erős leszel. A Mars vezérel, így nem meglepő, hogy kitartóan küzdesz mindenért, ami fontos neked. De a Vénusz lágyítja az erőt, rendkívüli most a szexuális kisugárzásod is. Nem csak te érzed ezt, a körülötted lévő férfiak is érzékelik a rezgéseidet. Bókokat zsebelsz be és több hódolód is akad. Ha valakivel érzed a kémiát, nincs más dolgod, mint élvezni.

Szerelmem november végén

Fotó: Getty Images/Gpointstudio

Rák

Mikor nem álltál készen bármire, ami a romantikával kapcsolatos? Na ugye. Bár életed az álmodozásról és a rózsaszín álmok szövögetéséről szól, most a csillagzat is neked kedvez. Ha új belépő van az életedben, készülj gyertyafényes hosszú éjjelekre, ha már párkapcsolatban élsz, akkor is egészen új szintekre és óriási szerelmes harmóniára számíthatsz a kedveseddel.

Oroszlán

Minden készen áll, hogy elrendezd magadban az elköteleződéssel kapcsolatos ellenérzéseidet. Az eddigi kapcsolatok során nem ment jól a kompromisszumkötés, és egy idő után inkább kiléptél, mintsem magadba nézz, mi lehet az oka. Ezen dolgozz, hogy ezúttal máshogy legyen. Erős vagy és domináns. De emellett lehetsz végtelenül romantikus is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top