nlc.hu
Horoszkóp

Romantikus csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nem éppen romantikusak

Valójában csöppet sem romantikusak.

A következő csillagjegyek rózsaszínű ködfelhő nélkül fejezik ki szerelmüket.

Vízöntő

A Vízöntő intelligens, kreatív, nyugodt és egyáltalán nem az a csillagjegy, akit a romantikához szoros kapcsolat fűzne. Ő tényleg nem az a típus, aki térden állva kéri meg a kedvese kezét, avagy virágcsokrok garmadával halmozná el a szerelmét Valentin-nap alkalmából. Ő egészen más, eredeti módon fejezi ki az odaadását, ami akár azzal is járhat, hogy fel sem tűnik a párjának, éppen a „legromantikusabb” szerelmes üzenetet küldte neki.

Kevésbé romantikus csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Ascent/PKS Media Inc.

Ikrek

Ha csupán arról lenne szó, hogy a szerelmet szavakba kellene önteni, akkor az Ikrek egészen jól teljesítene. Ám a romantika sokkal több annál, mint versek szavalása, avagy a szeretlek kimondása, s épp ez, ahol a leginkább cserben hagyja őt a képzelete. Lehet, hogy a legromantikusabb gondolatok forognak a fejében, ám a tettekig már alig jut el. Elképzelhető, hogy nehézséget okoz, miként mutassa ki a szerelmét, s az eredmény valami teljesen hétköznapi „előadás” lesz, amiben a párja nem sok romantikát találhat.

Kos

A Kos szenvedélyes, ám ha romantikáról van szó, szinte teljesen elveszíti minden érdeklődését. Ebben ő is olyan, mint a Vízöntő, igyekszik távol tartani magát a hagyományos – számára unalmas – eszközöktől, amelyeket ugyanakkor a többség nagyon is romantikusnak gondolhat. Ő olyasmivel szeretne előrukkolni, aminek ő is ugyanennyire örülne, ám nem mindenkinek fűlik a foga, hogy például ejtőernyős ugrással mutassa ki szerelmét. Előfordul, hogy a pillanat hevében megpróbál romantikusan viselkedni, ám ez a legkevésbé sem hat őszintének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top