nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek óriási lázadók

Ezek a csillagjegyek óriási lázadók

Ők egészen biztosan fellázadnak az ellen, amivel nem értenek egyet.

Kos

A Kos az igazság és az egyszerűség bajnoka, utál mindent, ami őszintétlen vagy feleslegesen túlbonyolított. Ezek ellen pedig rendre lázad is, akár nyers erővel, akár éles szavakkal. Igazi harcos, aki nem tartja magában, ha valami zavarja és neki megy az őt korlátozni próbáló dolgoknak.

Lázadó csillagjegyek

(Fotó: unsplash)

Nyilas

A Nyilas számára szintén fontos az igazság és az igazságosság, valamint az idealizmus és a fejlődés is. Ő maga igyekszik mindent a legtisztábban és sallangmentesebben intézni és nehezen viseli, ha mások nem ilyenek, például nem akarnak segíteni másokon, vagy minőségi munkát végezni. Ezek ellen biztos, hogy a Nyilas lázadni fog, nem hisz a megoldhatatlan problémákban

Vízöntő

A Vízöntő fő eszménye a szabadság, amiben az újítás is benne van, keresni az új megoldásokat, nem benne ragadni régi rendszerekbe, amik már nem aktuálisak. Ki nem állhatja az idejétmúlt dolgokat és a, szerinte, idejétmúltan gondolkozó embereket. Folyamatosan lázad ellenük, hol valódi harccal, hol pedig szavakkal, kifigurázással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top