nlc.hu
Horoszkóp

A Kos semmilyen kényszert nem visel el

Ezek a csillagjegyek mindig lázadnak a szüleik ellen

Ha született lázadó vagy, jól tudod, milyen érzés felkelni a szülői akarat ellen. Három csillagjegy élen jár ebben.

A rebellisek nem bírják elviselni, ha bárki rájuk kényszeríti az akaratát. Életünkben az első ilyen „szabályozó erő” a szüleink, akik ellen teljesen természetes lázadni kamaszként. De vannak olyanok, akik természetüknél fogva ragaszkodnak a saját akaratukhoz, döntéseikhez, és semmi mást nem fogadnak el helyesnek. Ők a dackorszakkal kezdik a tiltakozást, és életük végéig harcban állnak mindennel, ami nem úgy van, ahogy ők szeretnék.

kislány apukával

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Tűz jegyűként akaratos vagy, és szenvedélyesen önfejű. Alapból nem értesz egyet másokkal, persze néha sikerül meggyőzni téged is. Saját szabályokat alkotsz, hiszen úgy érzed, nem passzolsz bele a meglévő rendszerekbe. Gyerekként és tinédzserként rengeteg konfliktusod volt a szüleiddel, de idővel belátod, időnként hasznos megvizsgálni más nézőpontját, véleményét is. Lázadó és törtető személyiséged sikerre vihet, de meg kell tanulnod csapatban játszani.

Bika (április 20. – május 20.)

Keményfejűnek ismerek, akiknek tökéletesen megvan a saját véleménye mindenről. Mindig igazad van, ha nincs, akkor is. Már gyerekkorodban is mindig a végsőkig kiálltál emellett, és valahogy te kerültél vezető pozícióba. Makacsságod és lázadásod gyilkos kombináció, a körülötted élők idegeire mész néha ezzel. Viszont a kitartásod példaértékű, nem véletlenül éred el mindig a céljaidat. Tanulj meg kompromisszumot kötni, hasznodra lesz.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Mindig árral szemben haladtál, nem tudsz sok emberrel együtt harmóniában létezni. A szüleid voltak az elsők ebben a harcban, akik azt remélték, ez idővel változik – de nem lett igazuk. Finomodott a stílusod, és soha nem voltál rosszindulatú. Egyszerűen fékezhetetlen vagy, aki a saját útját járja. Képes vagy az elköteleződésre is, ha megtalálod azokat a dolgokat és személyeket, akikkel egy irányba tartasz.

(via pinkvilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top