nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Lelemény vagy ellenállás – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. október 23-29.

Ügyelj arra, hogy mire összpontosítod energiáidat. A türelem most előrébb vihet. Nem mindegy, hogy fölfelé vagy lefelé indulsz el...

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Magabiztosságod minden helyzetben megteszi a hatását. Ha emellé még őszinte is vagy, kinyílnak előtted a kapuk. Ehhez nem kell többet mondanod vagy többet mutatnod a valósnál. A hétvégén majd nyugodtan lassíts, a nyugodt kitartás most jól jön.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

A hét végére jöhet el a te időd. Addig a kemény munka most is meghozza gyümölcsét. Remélhetőleg nem lesz szükséged szélsőséges megszorításokra, de jó szokásodhoz híven gondoskodj arról, hogy ne szűkölködjetek. A hétvége fordulópontot hozhat, tűzd ki magad elé következő célod.

Vörös hajú hölgy pillantása

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Részesítsd előnyben a mély és őszinte beszélgetéseket. Fontold meg a következő stratégiai lépéseidet, és óvatosan lépdelj előre. De ha tényleg komolyan veszel valamit, akkor semmi nem állhat az utadba, úgyhogy hajrá, előre!

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Most nagyon fontos lesz, hogy mire összpontosítasz, mert oda fog áramolni az energiád, ami pedig sajnos, nem végtelen. De jó beosztással minden dolgodnak rendben végére érhetsz. A rád jellemző kreativitás most fellángolhat, már most gondolhatsz a közelgő ünnepekre…

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Csökkentened kéne a kiadásokat, de ha mást nem, a pazarlást mindenképp. Érdemes átnézni a tételeket, mert lehet, hogy olyasmire is folyik el rendszeresen pénz, ahol pedig meg lehetne fogni. A saját feltöltődésedre is juthat végre elegendő időd, sőt, különleges program is beleférhet a hétbe.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Csak simulj bele a hét történéseibe, nem kell semmit bebizonyítanod, sem kirakatba tenned a külvilág számára. Értékeid enélkül is egyértelműek és világosak annak, aki csak egy kicsit is ismer. Te csak azzal törődj, ami tőled függ, hogy dolgaid kivitelezése egyre jobb legyen.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Rázd meg magad, ha úgy érzed, hogy túl fárasztó a hét. Minden napra juthatna legalább egy kis feltöltődés, egyedül vagy akár szeretteiddel. Zűrzavaros érzések támadhatnak és nem biztos, hogy könnyű lesz eligazodni, de van benned egy tiszta iránytű, melyet követve nem véted el az irányt.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

A te időd kezdődik, energiáid kicsúcsosodhatnak, vár a magasság. Fontolj meg minden előtted álló lehetőséget, akár úgy, hogy összefogsz mással. Elég leleményes vagy ahhoz, hogy meglásd vagy kitaláld a rejtett megoldásokat is. Bízz az erődben és használd azt szeretettel!

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Bármit is szeretnél megnyilvánítani magadból, tedd bátran, most jobban érvényesítheted szándékaidat. De légy óvatos, mert provokációba is belefuthatsz. Nézd meg, hogy a héten mit tudsz konkrét formába önteni az előtted lebegő álmok közül.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Egy olyan rossz szokásoddal számolhatsz le, amiből már nagyon eleged van. Persze nem kell lehetetlen célt kitűznöd magad elé, elég egyszerre egy kis változtatás. Ráadásul dönthetsz egyedül, szabadon, anélkül, hogy az árral sodortatnád magad. Megfelelned sem kell mindenáron…

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Légy résen, lehet, hogy valami nagyobb dolog készülődik, ne érjen felkészületlenül. De azért nem kell rögtön forradalmat kiáltanod. Ha csak az ellentmondás miatt dacolsz, az nem vezet egyetértésre. A türelem nem könnyű, de ez vezethet egy harmonikus állapot felé.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Érzékenységed a segítségedre lehet. Rakd össze magadban a különböző benyomásokat és tapasztalatokat, lehetőleg a hozzájuk kapcsolódó erős érzések nélkül, melyek megzavarhatnák tiszta fejedet és ítélőképességedet. Segítheted ezzel valami értékes megszületését…

Ez is érdekelhet Skorpió hava Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top