nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek a testi érintés nagyon fontos

Csillagjegyek, akiknek az érintés nagyon fontos

Ezek a csillagjegyek az érintés erejében hisznek.

Bika

Legyen szó ölelkezésről vagy kézfogásról, a Bika csillagjegy szülöttjei az érintést használják fel arra, hogy közelebb kerüljenek másokhoz. A felesleges gesztusoknak nincs helye a Bikáknál, ők a tettek emberei. A kulcs a Bikákhoz: fogd meg a kezét Bika választottadnak, amikor azt mondod neki, törődsz vele! Ezzel leveszed a lábáról.

Szeretetnyelv és a csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Kos

A csóktól kezdve az ölelésekig a Kosnak számos praktikája van arra, hogy kifejezze érzelmeit választottja iránt. A Kos is az érintést használja, hogy meggyőzzék párjukat vagy közeli hozzátartozójukat szeretetükről. Ha szeretnéd te is viszonozni a Kos kedvességét, szeretetét, akkor gyengéd érintéssel megteheted. Ezzel egészen biztos, hogy befutó leszel nála.

Oroszlán

Az Oroszlán simogatással és a szeretetteljes öleléssel fejezi ki szeretetét a választottja iránt. Ezt várja viszonzásként is. Az Oroszlán a fizikai érintést érti meg a legjobban, így szavak helyett használd a testi érintést, ha valamit szeretnél elérni az Oroszlán jegy szülötteinél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top