nlc.hu
Horoszkóp

Ez a két csillagjegy szuper barátnő

Ez a két csillagjegy szuper barátnő

A horoszkóp szerint ők valóban a legjobb barátnők tudnak lenni a számodra.

Nyilas

A Nyilas barátnőként a legkeményebb kritikus, sosem tenne olyasmit, amivel megbánthatna. Önbizalmat táplál beléd, erősít, és felemel. A legönzetlenebb csillagjegy, aki elsősorban a többiek érdekét nézi. Nem könnyen adja a bizalmát, de miután elnyerted, biztosan lehetsz benne, hosszú ideig kitart melletted. A Nyilasra mindig, minden helyzetben lehet számítani, a bajban ott van a barátja mellett, és a titkaid is a lehető legjobb helyen lesznek nála. Soha, semmit nem ad tovább, minden beszélgetést nagyon bizalmasan kezel.

Csillagjegyek és a barátság

Fotó: Unsplash

Halak

A Halak nagyon érzékeny csillagjegy. Az is biztos, hogy ő mindenkinél különlegesebb. Nem adja magát könnyen, eleinte inkább ellök, és távolságot tart, csak lassanként enged fel. Ha elnyered a szívét, a legmegbízhatóbb társra találhatsz benne. Barátnőként mindenben támogat, de az is biztos, hogy mindig ellenőrizni fog, ott lesz a sarkadban. Vigyáz rád, hogy ne kövess el nagy baklövéseket. Ő az, akire igazán támaszkodhatsz. Elképesztő tehetséggel olvas másokban, a testbeszédből azonnal leveszi az igazságot. Mielőtt megszólalnál, többet tud rólad, mint gondolnád. Az egyik legempatikusabb csillagjegy, ő bármikor szívesen meghallgat, sosem ítélkezik, viszont bámulatos tanácsokkal lát el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top