nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik fantasztikus barátnők

3 csillagjegy, akik fantasztikus barátnők

Három csillagjegyben született nőkben teljes mértékig megbízhatsz. Legyen ő a szerelmed vagy a barátod, hogy kételkedned, csalódnod sosem fogsz a hölgyben, azt horoszkóp is bizonyítja.

A csillagjegyek a hűségben, a kitartásban, a megbízhatóságban is eltérnek egymástól. Mindenki másként értelmezi a kapcsolatokat, más szempontok fontosak. És ez így is van jól.

Az asztrológia szerint három csillagjegy hölgyeivel kötött házasságok a legtöbb esetben egész életre szólóak. Ha barátként élvezed a társaságukat, akkor is számíthatsz rá, hogy ők hosszan kitartanak melletted.

Ezek a csillagjegyek fantasztikus barátnők

(Fotó: Getty Images/Johner Images)

Kos

Ha egy Kos jegyű hölgy barátságát vagy szerelmét élvezed, biztos lehetsz benne, ő nem az, aki érzelmi drámákkal bombáz majd téged. Ellenben a tisztelet és az őszinteség annál inkább jellemző rá. Ugyanakkor elvárásokat is támaszt. Egy Kos nő jelszava a zéro-tolerancia. Ne próbáld meg átverni, soha ne hazudj, és légy hozzá hűséges. Az sem árt, ha a döntések előtt kikéred a véleményét. Szeresd őt feltételek nélkül, és életre szólóan magad mellett tudhatod.

Ikrek

Egy Ikrek jegyű hölgy mellett sem unalmas az élet. Annak ellenére, hogy gyakran a kiszámítatlansággal jellemzik őket, ez csöppet sincs így. Nagyon kitartóak tudnak lenni, és feltételek nélkül szeretnek barátként és a párkapcsolatban is. Mindez addig igaz, amíg inspirálod az Ikrek nőt. Amíg úgy érzi, barátként vagy társként a szellemii partnere is vagy, akivel bármilyen témáról beszélgethet, addig szárnyalni fog veled a kapcsolatban. Szeretőként pedig megtapasztalhatod, mennyire lenyűgöző és szenvedélyes tud lenni.

Szűz

A Szűz jegyű hölgyek híresek megbízhatóságukról. Ha egyszer kimondják a boldogító igent, a végsőkig kitartanak melletted. Az is igaz, hogy a Szűz nő sem adja magát feltételek nélkül. Anyagi és érzelmi biztonságot vár tőled. Ha ezt meg tudod adni, cserében mindent megtesz érted. A Szűz hölgy barátságát pontosan ugyanez jellemzi. Ha hosszas analizálást, kiértékelést követően a bizalmába fogad, kitart melletted jóban, rosszban.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top