nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik hamar elveszítik az önuralmuk

Csillagjegyek, akik hamar elveszítik az önuralmuk

Pillanatok alatt elveszítik a fejüket, apróságokon is képesek felhúzni magukat.

Bika

A Bika az egyik leglobbanékonyabb, a leginkább ösztönből cselekvő csillagjegy. Veszíteni természetesen képtelen. A véleményét sem tartja magában, ami a szívén, az a száján. A türelem nem tartozik az erősségei közé, de ugyanezzel a feltűnő akarással és ambícióval halad a céljai, a siker felé is. Nagyon könnyen elveszíti a hidegvérét a legapróbb helyzeteken is képes dühöngeni, mérgelődni. Nagyon gyorsan felhúzza magát, kiabál, dühöng, de aztán ugyanilyen gyorsan nyugszik le. Ettől függetlenül nem könnyű kezelni a dühkitöréseit.

Csillagjegyek és a dühkitörés

Fotó: Getty Images

Rák

A Rák nagyon érzelmes csillagjegy. A hangulata folyton változik, akár egyik percről a másikra is. Könnyű felbosszantani. A legtöbbet a barátaival és családjával vitatkozik. Nyíltan mutatja ki az érzéseit, nem rejti véka alá a véleményét. Persze éppen azért veszíti el épp velük szemben a fejét, mert nagyon mélyen érez irántuk. Ettől függetlenül nagyon kezelhetetlen ez a fajta viselkedése, de egyszerűen nem tud úrrá lenni az érzelmein. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top