nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket megvisel a közelgő telihold

Csillagjegyek, akiket megvisel a közelgő telihold

Feszültség, türelmetlenség és nyugtalanság lehet úrrá ezeken a csillagjegyeken.

A telihold mellett részleges holdfogyatkozásra is lesz 2023. október 28-án, szombaton. A következő két csillagjegyet elég érzékenyen érinti az októberi telihold.

Rák

A Rák új időszámításba kezdett már az újhold idején. Ez a kedvező folyamat továbbra is tart, de messze nem azt jelenti, hogy nem gördít a Rák elé nehézségeket. Az égen teljes fényében ragyogó telihold új utakat világít be, de közben nyomást és szorongást is hoz magával a jövő kérdéseit illetően. Mivel a Rák a következő napokban nagyon bizonytalan lesz – a teliholdnak köszönhetően, ezért kicsit elveszik az éterben. Ha éppen a munkával kapcsolatosan van kilátásban valami, úgy tűnik, hamarosan híreket kap a Rák, de a döntést nagyon nehezen fogja meghozni.

Telihold hatása

Fotó: Unsplash

Szűz

Észre kell venned, mennyire lehúznak és visszatartanak téged a válladon cipelt félelmek és terhek. De ezek a félelmek nemhogy enyhülnének, inkább felerősödnek, amit a telihold hoz ki belőled. Talán még félsz szembenézni önmagaddal, a telihold pedig nem támogat, hogy meghozd ezt a lépést. A teliholdhoz a gátlások, a korlátok, de az önuralom is társítható. Párkapcsolatodban ezért érezhetsz most korlátozást, feszültséget, nyomasztó érzéseket. A Szűz szó szerint megbénul a következő napokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top