nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Feszültség vagy tökéletesség felé visz minket a telihold? – Heti holdhoroszkóp 2023. október 25–31.

A hét lassú lépésekkel vezet minket a szombati teliholdig és ha minden jól alakul, ezzel felteheted az i-re a pontot, bármely projektedről legyen is szó.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – október 25.

A Hold: nő
Jegy: Halak

Szentimentális érzelmek törhetnek rád. Ha ettől gyengédebb és lágyabb leszel, azért hálásak lesznek a körülötted lévők, de arra vigyázz, nehogy a szomorúság örvényébe vagy akár a teljes levertség állapotába kerülj. Inkább rezegj együtt a többiekkel, finom érzékenységgel kipuhatolva, hogyan tudnál a másikra hangolódni.

CSÜTÖRTÖK – október 26.

A Hold: nő
Jegy: Halak, 12:01-től Kos

Reggelre és délelőttre időzítsd a viráglocsolást, sőt, még egy kis tápoldattal is megkínálhatod szobanövényeidet, most jobban épülnek be a hatóanyagok. Ha megteheted, a pörgősebb, aktív ügyeidet délutánra időzítsd. Most olyan dolgok is gördülékenyebben mehetnek, melyek kezdeményezőkészséget igényelnek.

PÉNTEK – október 27.

A Hold: nő
Jegy: Kos

Figyelj hirtelen ötleteidre, ami nem azt jelenti, hogy azonnal neki is kell ugranod a megvalósításuknak, de ha jónak tűnnek, mindenképp jegyezd le őket későbbi megvalósításra. Bár péntek van és lehet, hogy már válladon a hét minden összegyűlt fáradtsága, mégis érdemes ma egy utolsó nagy lendületet venni, mert az impulzív erőkifejtések idejének kedvez a mai holdállás.

SZOMBAT – október 28.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Kos, 13:44-től Bika

Délelőtt intézz el minden kötelező feladatot, nagybevásárlást, esetleges ügyintézést, és kerekítsd is le ezeket, ne kelljen már velük foglalkozni a hétvége többi részében. Lehet, hogy ez több energiádba kerül és nagyobb erőt és koncentrációt is igényel, de később hálás leszel magadnak…

Este köszönt ránk a telihold a Bika csillagjegyben, ráadásul részleges holdfogyatkozás is lesz. Ha épp befejezel egy feladatot, projektet, tervet, érdemes ma felrakni az i-re a pontot, elvégezni az utolsó simításokat, olyan tökéleteset alkotni, hogy elégedetten dőlhess hátra. Ha mindent megtettél a siker érdekében, elengedheted a belső feszültséget és felszabadultan ünnepelheted az eddig elért eredményeket.

Bika telihold

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – október 29.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

Fellélegzést hozhat a nap, bár lehet, hogy a tegnapi bolygóállások feszültsége még a mai napra is rányomja a bélyegét. Te csak pihenj és relaxálj, nem kötelező, hogy a negatív hatások elrontsák a napodat. Ráadásul olyan felismeréseid is jöhettek, melyek megkönnyítik a továbbiakat, hallgass rájuk és aggodalmak helyett add át magad a felszabadultság jóleső állapotának.

HÉTFŐ – október 30.

A Hold: fogy
Jegy: Bika, 16:08-tól Ikrek

A szombati telihold azt a lehetőséget is magával hozta, hogy fordíts valamennyire a sorsodon. Ha változtatnál napi ritmusodon, életmódodon, vesd bele magad, a mostani hétkezdettel rögtön élesben is gyakorolhatod ezt. Nyugodtan indítsd a hétfőt, az égi erők segítenek, hogy ne kelljen se rohannod, se kapkodnod, csak lépésről lépésre, megfontoltan haladj. Délutánra viszont felgyorsulhatsz, különösen, ami a társas életet illeti, jó kis baráti csevejt tervezhetsz késő délutánra vagy estére.

KEDD – október 31.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

A társas életnek kedvez a mai nap, mivel holnap szabadnap lesz, ezért bátran szervezhetsz délutánra családi partit vagy baráti bulit. Legyél nyugodtan a társaság lelke, akár a középpontban, akár a háttérbe húzódva is megteheted ezt. Ha belefér, tégy ma egy sétát a friss levegőn, illetve a lakást mindenképp szellőztesd ki alaposan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top