nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Kemény leckék jönnek? – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. október 30. – november 5.

Sokat tanulhattunk az elmúlt időszakban, amit a héten megkoronázhatunk. Ne becsüld alá saját értékes tapasztalataidat.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Lendületed és életigenlésed átsegít minden bajon. Mivel nem szívesen állsz meg, a nehezebb időszakokban is mozgásban tudsz maradni, így nem emészti fel tartalék energiáidat az újbóli elindulás. Ettől függetlenül ne feledkezz meg a pihenésről, mert a te tartalékaid sem végtelenek.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Az aktuális problémákból derűlátó érzelmeid és gyakorlatias gondolkodásod fog kihúzni. E kettő összefogásával olyan erőt generálhatsz magadban, mely felpörget, átlendít mindenféle tehetetlenségen és tetteiddel bizonyíthatod rátermettségedet.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Értékes tapasztalataiddal mások segítségére siethetsz, igazán értékelni fogják, de csak akkor, ha az átadás módja is megfelelő. Semmiképp ne légy megmondóember, inkább türelmesen és empatikusan közelíts a másik emberhez, anélkül, hogy rátelepednél.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha úgy érzed, néha szárnyalsz, néha pedig béklyók húznak le a sivár valóságba, adj magadnak időt. Finom érzékelésed meg fogja súgni, hogy merre lépj tovább, hogy újra szabadon szárnyalj és tiéd legyen a magasság és a távlatok. Ne állj meg, maradj aktív!

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Bármilyen helyzetbe sodor is az élet, képes vagy megőrizni határozottságodat és kezdeményezőkészségedet. Tapasztalataid is mögötted állnak. Ha ezeket még megfejeled némi szervezettséggel és precizitásodat is erősíted, minden akadályon sikeresen átkelhetsz.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Profi vagy abban, hogy rendezd a dolgokat magad körül. Bármi nehézség ér a héten, ehhez a tudásodhoz vissza tudsz nyúlni. Egy eddig ismeretlen területen is szükség lehet erre, ami jóval nagyobb kihívás. Adj időt magadnak, hogy meg tudj ismerkedni a helyzet részleteivel.

Nő a paplan alatt elbújva

Fotó: Getty Images

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Ha úgy érzed, nem vagy egyensúlyban, az egyértelműen mutatja, hogy valamelyik irányba kibillentél. Néha elég csak annyi is, hogy türelmes vagy és megvárod, míg magától rendeződik az eltolódás. De ennél is jobb, ha te magad állsz bele és vágsz rendet a sorok között.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Jól jöhetnek most azok a tanítások, melyek mögött igazi, megélt tapasztalatok húzódnak. Az időtlen, spirituális tanok is segíthetnek, ha úgy érzed, megrekedtél vagy érzelmi kátyúba keveredtél. Csak a szélsőséges eszméktől óvakodj és őrizd meg széles látókörödet.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Kemény leckét adhat a sors, ha olyan helyzetbe sodor, melyben úgy érzed, gúzsba van kötve a kezed és nem rendelkezhetsz szabadon időddel és energiáddal. Bízz benne, hogy ez csak átmeneti állapot és kellő önfegyelemmel és türelemmel hamar átvészeled.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Kihívás lehet, ha úgy érzed, erősödik valami miatt belső bizonytalanságod vagy akár félelmed is. De hidd el, már vannak olyan tapasztalatok a birtokodban, melyek győzelemhez segíthetnek. Túrj bele bűvös vándortarisznyádba és lelj rá belső értékeidre és erősségeidre – ezek kihúznak a bajból…

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Nehézséget okozhat, ha úgy érzed, korlátok közé akarnak szorítani és a merev szabályok szinte megbénítanak. Az is lehet, hogy nincs mód ezek megváltoztatására. De az mindig nyitva áll, hogy te magad változz, és a saját képedre formáld napjaid menetét.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy baj esetén szívesebben húzódsz vissza csigaházadba, pedig megpróbálhatnád védeni a saját igazadat. Ne számíts egyszerű küzdelemre, de kitartásod meghozza gyümölcsét. Gazdag és értékes tudásod érdemes arra, hogy – finoman és empátiával – másokkal is megoszd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top