nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a Skorpió csillagjegy jelképei

Ezek a Skorpió csillagjegy jelképei

A Skorpió havában ez egy aktuális téma, ráadásul informatív és gondolatébresztő is.

Skorpió

A skorpió, mint a Skorpió csillagjegy jelképe evidens. Mutatja az erejét, a zárkózottságát, a karizmáját és persze azt is, hogy veszélyes, mert, ha a helyzet megkívánja, akkor bizony csíp, ami akár halálos is tud lenni, ez eléggé beszédes.

Skorpió csillagjegy

(Fotó: unsplash)

Sas

Amíg a skorpió a Skorpió csillagjegy ösztönös oldalát mutatja be, addig a sas arra utal, hogy nagyon tudatos is tud lenni és folyamatosan felfelé, a fejlődés felé törekszik. A Tarot kártya legtöbb ábrázolásában a Világ lapjának egyik sarkában egy sas látható, ami a Skorpió csillagjegyre utal és ez képviseli mind a három víz elemű csillagjegyet, tehát kiemelt helye van

Főnix

Kevésbé ismert, de nem csak a skorpió vagy a sas jelképezi a Skorpió csillagjegyet, hanem a főnixmadár is. Mindez nagyon beszédes. A Skorpió ugyanis folyamatosan hatalmas mélységeket és magasságokat jár be, amit jól jelképez a főnix folyamatos halál-újjászületés ciklusa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top