nlc.hu
Horoszkóp

Soha ne vidd meditálni a Skorpiót

Hobbik, amitől a Skorpió barátod kikészül

Értjük, hogy csak kedveskedni szeretnél neki. De gondolj bele: melyik része szól rólad, és melyik valóban neki? 

A Skorpió csillagjegyű (október 23. – november 21.) barátaid imádnivaló figurák. De ha nem érted, miért nem akarják veled múlatni az időt, ideje belegondolni, mit csinálsz rosszul? A válasz a választásodban rejlik. Inkább olyan dolgokat kéne keresni együtt, amit ő is szeret, nem pedig kizárólag olyat, amit te szeretnél kipróbálni. Ne húzd fel, és ne vidd el őt inkább ezekre a helyekre.

biciklis nők

Fotó: Unsplash

Elvonulós hétvége

A meditáció csodálatos dolog, de már a gondolattól is elszörnyed. Igen, jól jönne neki az elcsendesedés, de őt soha nem fogod ezzel lekötni. Hívd el egy hosszú bringatúrára, vagy menj futni vele – nála ezek érik el a hatást.

Kézimunka szakkör

Felbosszantja magát, és azonnal látni akarja az eredményt. Igen, megdicsérte a horgolt bugyellárisodat, de csak udvarias volt. Még ha tetszik is neki, arra végképp nem gondolt, hogy végtelenül kéne tűket csattogtatnia… Az eredményes, gyors dolgokat szereti, lehet, hogy egy főzős hétvége jobban bejön neki.

Elvont művészklub

Természetesen a művészetnek rengeteg formája van, de a versfaragás, vagy az írás nem a Skorpió hobbija lesz. Ha el tudod képzelni őt, ahogy sötét garbóban mereng egy felolvasáson, a lelked rajta. De ne csodálkozz, ha negyed óra múlva már csak a hűlt helyét leled, helyette a szomszéd bárból emeli rád a poharát.

Modern táncok

Absztrakt, megőrülős, felszabadulós – katarzist és extázist szeretnél neki a tánccal az életébe vinni. Sajnos, nem ő lesz az embered. Szereti kordában tartani a testét és elméjét, azaz ezzel is mellé nyúlsz. Ha táncolni szeretne, nagyon körül kell járni, milyen műfajjal működik a kémia. Ha ő is nagyon vágyik rá, akkor működhet a dolog.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top