nlc.hu
Horoszkóp

Ők négyen a legkreatívabb csillagjegyek

A Halak megálmodja, a Vízöntő megépíti a világot

Az egyik legfontosabb tulajdonság a kreatív gondolkodás. És amikor kreativitásról beszélünk, nem kell a művészeti ágakra gondolni egyből.

Soha nem fogtál ecsetet a kezedbe, és a pálcikaember volt a legnagyobb művészi teljesítményed: úgy gondolod, cseppet sem vagy kreatív. De ha végignézel az életeden, szuperül megoldottad mindig a problémákat, és a legnehezebb helyzetből is kijöttél, mindig tudtad, hogyan fejez ki önmagad. Ez is kreativitás!
Minden csillagjegy kreatív valamilyen módon, de bizonyos helyzetekben össze kell fogniuk. A túl mereven gondolkozó Baknak kellenek a bohó munkatársak, az álmodozó Halakat pedig szerencsés, ha egy Szűz néha keretek közé tereli.

festő lány graffiti

Fotó: Pixabay

4. Mérleg – teremtő háttér

Teremtő és kreatív, de a maga visszafogott módján. A szépség és a harmónia vezérli, és úgy mutatkozik meg a kreativitása, ahogy e kettő felé tereli az energiákat. Néha egyenesen unalmasnak tűnő kulimunkát végez, pedig csak észrevétlenül illesztgeti a dolgokat: egy  fantasztikus ruhaszett, egy weboldal dizájnja, egy lakás színei. A folyamat a háttérben zajlik, de a feltűnő eredmény magáért beszél.

3. Ikrek – magabiztos alkotás

Mindig motivált, ha valami újításról van szó: akkor is, ha valaki már megcsinálta előtte. Nyughatatlanul hisz benne, hogy ő sokkal jobbat fog alkotni. A kreativitása akkor tör elő, ha már összeállt benne a kép, és teljesen biztos, hogy képes megvalósítani az elképzeléseit. Zsenije nem fog hétköznapi helyzetekben megcsillanni, de azon a területen, ahol munkálkodik, maradandót alkot.

2. Vízöntő – világmegváltó gondolatok

Meglepő lehet, hogy ő a második ezen a listán – mivel mindig valami furcsával áll elő, valami nem túl odaillővel. Amik nagyratörő, újító és korszakalkotó ötletek… éppen ezért nem mindig érnek célba, mert sokan nem látják, amit ő már igen. Több lépéssel jár mások előtt, és nem csupán megálmodja, de meg is valósítja a felfedezéseit.

1. Halak – művészi kreativitás

Született művész. Úgy tartják róla, hogy az állatöv utolsó jegyeként mindegyikből van benne egy kicsi, ezért képes megérinteni olyan sokakat. Képes feldolgozni, összekötni számtalan benyomást, élményt, és úgy feldolgozni, hogy teljesen új formában érjen el másokat. A legkreatívabb csillagjegy, akinél ez művészi tehetséggel is párosul, erre született.

(via yourtango)

Ez is érdekelhet nő laptoppal dolgozik Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top