nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek rengeteget költenek

Ezek a csillagjegyek rengeteget költenek

Ezek a csillagjegyek képtelenek jól kezelni a pénzt, mindig túlköltekeznek.

Bika

Felelősségteljesek és megbízhatóak, de a Bika csillagjegy szülöttei szeretnek jól élni, nagyokat enni, élvezni az élet minden egyes pillanatát. Nehezen engednek a már meglévő színvonalukból, nem engednek a luxusdolgaikból, ezért mindig többet költenek, mint amennyit keresnek. Aztán hó végén általában van a megdöbbenés és a pánik, valamint a kölcsönkérés.

Mérleg

Sok Mérleg abban hisz, hogy csak egyszer élünk, ezért mindent megtesznek, hogy olyan dolgokra költsék a pénzüket, amiket imádnak. Nem veszik figyelembe, hogy jó lenne, ha lenne megtakarításuk vagy félretett pénzük a szűkös időkre. Magukra, a barátokra és a családra is költenek, így nem spórolnak semmit. A pénzügyi helyzetük kevésbé stabil. Sőt, ha esetleg valamilyen váratlan kiadással találnák szembe magukat, óriási bajban lennének.

Csillagjegyek és a pénzügyek

Fotó: Unsplash

Szűz

A Szüzek gondosan megtervezik minden kiadásukat, és betartják minden kötelezettségüket; azonban gyakran hajlamosak túlzásba esni, mivel úgy gondolják, megérdemlik, hogy kényeztessék magukat. Ez a kényeztetés azonban túl tud futni, akár minden egyes hónapban, ami miatt komoly anyagi bajba tudnak kerülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top