nlc.hu
Horoszkóp

Pénzszórás a és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akik két kézzel szórják a pénzt

Szó szerint két kézzel szórják a pénzt ezek a csillagjegyek.

Ikrek

Az Ikrekre az élet minden területén, így az anyagiakban is a könnyedség a jellemző. A pénz szinte kifolyik a kezeik közül. Hajlamosak a vásárlásmániára is, különösen olyan időszakokban, amikor lelkileg nincsenek jó állapotban. A költekezéseiket ráadásul képtelenek tudatosan számon tartani, így ők azok, akik sokszor csak a pénztárnál döbbennek rá, hogy nem áll rendelkezésükre a számla rendezéséhez szükséges összeg.

Pénzszóró csillagjegyek

Fotó: Depositphotos.com

Vízöntő

A Vízöntő szülöttei gyakran fektetik a pénzüket bizonytalan kimenetelű dolgokba. Bár a befektetéseik olykor megtérülnek, komoly veszteségek is érik őket. Mindemellett ők azok, akik előszeretettel adományoznak akár jelentősebb összegeket is jótékonysági, illetve humanitárius célokra, egyszerűen azért, mert jó érzéssel tölti el őket. Ennek pedig az a következménye, hogy saját szükségleteikre alig marad mit a tejbe aprítani.

Kos

A Kosok ha akarnak valamit, akkor megszerzik maguknak és kész. Nem gondolják át alaposabban, mire és mennyit költenek. Éppen ezért, ha megtetszik nekik valami, akkor azt akár az anyagi lehetőségeik határait feszegetve is a lehető legrövidebb időn belül a magukénak akarják tudni. És ilyen szituációk gyakran előfordulnak náluk. Gyorsan kifolyik a pénz a kezeik közül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top