nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Cicaharc vagy összebújás? – Szerelmi horoszkóp 2023. november 4-5.

Kihívásokat tartogathat a hétvége, ami a közös, szerelmes harmóniátokat illeti. De sikerül kisimítani, ha erős köztetek a kötelék…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem könnyű megértőnek és elfogadónak lenni, különösen, ha együtt éltek és ezt állandóan szem előtt kéne tartanod. De vannak pillanatok, amikor jó, ha emlékezteted magad erre. Érdemes most jobban figyelni párodra, igazán arra, amit mond vagy amit akár szavak nélkül szeretne veled tudatni…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mutasd meg párodnak, hogy a te hűségedet semmi nem rendítheti meg – vagy lehet, hogy már tudja is? Engedd romantikus énedet előtérbe, ezzel olyan harmonikus környezeted teremthetsz, ami teret ad nektek a tökéletes kikapcsolódásra. De vedd figyelembe és fogadd el kedvesed igényeit is!

Cica és férfi összedugják a fejüket

Fotó: Getty Images

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár számtalan lehetőséget tudsz fejben lefuttatni, hogy hogyan lehetne kilábalni egy nehéz helyzetből vagy hogy lenne jobb a hétvégétek, de a túlelemzés nem segít. Sokkal gyakorlatiasabban kéne most szemlélni a szituációt és konkrét lépéseket tenni közös céljaitok felé.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmiképp se korlátozd se magad, se párodat a szeretet kifejezésében. Olyan mély és olyan összetett érzelmeid lehetnek, melyeket nehéz, ha nem lehetetlen szavakba önteni, de bízz magadban és abban, hogy más kifejezési módokat is találsz.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez most a te időd, a te hétvégéd, minden érzelmed és minden sziporkázó gondolatod a felszínre kerülhet, magabiztosan haladhatsz előre. Belső sugárzásod óhatatlanul is hat mindenkire, arra kell csak ügyelned, nehogy félreérthető legyen – különösen, ha már kapcsolatban élsz.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne légy szigorú, az esetleges félreértések pont arra adhatnak esélyt, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz kedveseddel. De ehhez el kell engedned magadból a görcsöket és a megfelelni vágyást. Párod olyannak szeret, amilyen vagy, nem kell egy lehetetlen ideálnak megfelelned.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kapcsolatodban ugyanúgy keresned kell a helyes egyensúlyt, mint saját lelkedben. Sőt, ez talán nehezebb is, mert sajátod mellett a másik igényeit is figyelembe kell venned. A szerelem minden kérdést megold, de azért jó, ha tisztában vagy a határaiddal.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Változás állhat be hangulatodban és kapcsolatod dinamikájában is. Mély, rejtett érzéseid erősebben és tüzesebben törhetnek elő. Nincs ezzel gond, bátran vállalhatod önmagad, de egy bizonyos határt már nem kéne átlépni. Fogadd el kedvesedet teljes valójában.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzes éned előtérbe kerülhet a hétvégén, ügyelj ennek hátrányaira, ne legyen belőled túl sok! Kedvesed bármennyire szeret, lehet egy pont, ami után már túl sok vagy… Egy elfogadó szív és mosoly mindennél többet ér, ezzel leveheted párodat a lábáról.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pörgősebb és lázadóbb lehetsz a hétvégén a szokásosnál, lehet, hogy kedvesed alig ismer rád. Merd vállalni ezt az oldaladat is. Ha összezördülnétek pároddal, sértődés helyett beszélgessetek, simán lehet a háttérben egy félreértés vagy olyan dolog, ami érthetővé és ezáltal egymás számára elfogadhatóvá válhat.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy nem kapsz elég szeretetet párodtól, először nézz magadba! Lehetséges, hogy mostanában kissé hideg vagy elutasító vagy vele? Így nehéz lehet romantikázni és meghódítani téged újra meg újra. Légy enyhébb és megértőbb felé…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha sikerül két lábbal a földön maradnod, az segíthet abban, hogy csillapítsd érzelmi kilengéseidet. Ugyanakkor vállald is fel magad, nem kell álarcot viselned és eljátszanod olyat, aki valójában nem is vagy, szerelmed előtt pedig különösen nem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top