nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon rendetlenek

Ezek a csillagjegyek nagyon rendetlenek

Gyakorlatilag észre sem veszik maguk körül a káoszt.

Ikrek

Az Ikreknek komoly kihívást jelent, hogy rendet tartsanak maguk körül, mert sokkal jobban el vannak foglalva azzal, hogy éljék az életüket. A szétszórtság is jellemzi őket, természetüknél fogva képtelenek egyetlen dologra koncentrálni, emiatt a rend nem tartozik az erősségeik közé. Leginkább azzal motiválhatják magukat arra, hogy mégiscsak elvégezzék az otthoni feladatokat, ha tennivalólistát írnak és megpróbálják azt be is tartani. De nem prior számukra, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen a környezetükben.

Rendetlen csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánok kreatívak, imádnak alkotni, átvariálni, épp ezért a környezetük is általában ennek megfelelően néz ki. Sosem kerül minden készen a helyére. Szétszórtak, belekapnak ebbe-abba, aminek a vége a tökéletes káosz. 

Ez is érdekelhet Ezek a legszebb csillagjegyek Megnézem

Halak

A Halak szülöttei hajlamosak belefeledkezni a saját gondolataikba, és észre sem veszik, ha szalad a lakás, halomban áll a mosatlan vagy épp a szennyes ruha….. Ők a zodiákus „szórakozott professzorai”, akik voltaképpen még jobban is érzik magukat, ha van körülöttük egy kis káosz, a túlzottan nagy rendben nem érzik túl jól magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top