nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyon rendetlen

Ez a 3 csillagjegy nagyon rendetlen

Náluk a rendrakás és a házimunka nagyon is várhat magára.

Skorpió

Nem bírod, ha beleszólnak a dolgaidba. Lepakolsz ide, lepakolsz oda, neked így kényelmes. Senkinek nem akarsz megfelelni, így a rendszered, úgy tűnhet, igazából a rendetlenség. Nem mindig van ez így, mert szereted, ha tér vesz körül. Azaz dolgod végeztével, vagy amikor már túl nagy a káosz, szépen rendet teszel. Másrészt nagyon adsz a személyes higiéniára és a lakásodéra is. Rendben pedig könnyebb takarítani. Alapvetően rendszerető alaknak tartanak, aki képes megdöbbenteni az ismerőseit, hogy jól érzed magad a kupiban is.

Rendetlen csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Rák

A kényelem a mindened. Szereted úgy alakítani az otthonodat, hogy nálad mindenki kényelmesen érezze magát. De ez igaz arra is, hogy sokszor napokig nem érdekel, ha szalad a lakás, inkább pihensz, filmet nézel vagy jógázol a portörlés helyett. Sajátos rendszered van arra az esetre, ha váratlan vendégek érkeznének. Pillanatok alatt el tudsz pakolni úgy, hogy tökéletes rend legyen – aztán később szelektálhatsz a sietve szekrénybe dobált holmik közt. Azt szeretnéd, hogy az otthonod kedves és hívogató legyen a vendégek és szeretteid számára bármikor. Ehhez pedig fontos, hogy soha ne legyen szuperkáosz.

Kos

Bármi történik az életedben, azt tükrözi a környezeted. Ha éppen sokat vagy a barátaiddal, vagy sok a túlóra a munkahelyen, nem nagyon zavar, mi történik az otthonodban. Az élet rövid, a házimunka és a rendrakás várhat! Hozzá kell tenni, hogy nem vagy a házimunka hőse akkor sem, ha lenne időd rá. Szeretsz otthon punnyadni, filmet nézni egy pizzával. Aztán ha nagyon elunod magad, találsz pár flakon bontatlan tisztítószert, ami nem csoda. Szóval nincs túl nagy rendetlenség és kosz nálad, de egy kicsivel több energiával olyan csillogó lesz a kecó, hogy bárkit levehetsz vele a lábáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top