nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek élettel telik

Durván energikusak ezek a csillagjegyek

Nagyon céltudatosak, és ha kigondoltak valamit, addig mennek, míg el nem érik.

Oroszlán

Az Oroszlán mindig új célokat tűz maga elé. Horoszkópja szerint őt a kihívások inspirálják a még jobb teljesítményre. Amit eltervez, ahhoz keményen ragaszkodik. Vitathatatlan, az Oroszlánt nehéz felülmúlni. Sikerre született. Persze van, hogy ő is megfárad, ilyenkor jobb békén hagyni. Miután feltöltötte magát a nagy pihenésben, újult erővel indul a céljai megvalósítására.

Csillagjegyek és a dinamikusság

Fotó: Unsplash

Szűz

A Szűz problémamegoldásban, szervezésben verhetetlen. Rendkívül precíz, mindent pontosan átgondol, és nem fektet energiát fölösleges dolgokba. A terveket előkészíti, rendszerezi, gondosan felépíti. Nagyon elszánt a céljait illetően. A Szűz kiváló munkaerő, gondos, alapos, megbízható. Ő az, aki sosem adna ki félmunkát a kezéből.

Kos

A Kos csillagjegyről köztudott, mennyire céltudatos, képes fejjel menni a falnak is, hogy megvalósíthassa az álmait. Jóindulatú és rendkívül megbízható. Győztes típus, ami nem véletlen, hiszen mindent megtesz a sikerért. Óriási energiákat mozgat meg és fektet a sikerbe. A siker pedig nem marad el. A Kos nem másokat méreget, csak magával foglalkozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top